HOTEL BOOKING

Onkin tullut jo muutama kysymys liittyen majoituksiin roadtripillä. Varaan aina hotellit hotels.comin kautta, koska siellä voi etsiä hinnan tai sijainnin perusteella helposti eri vaihtoehtoja ja heillä on usein hyviä aleja joissa voi saada hienon hotellin todella edullisesti. Poikkeuksena oli Monterey, jossa ei ollut enää hotelleja saatavilla. Siellä oli jokin maastopyörätapahtuma juuri samaan aikaan ja Santa Barbara, jossa olimme hostellissa. Muutoin olemme tehneet varaukset sitä kautta ja tähän mennessä on ollut todella hyviä hotelleja

Oli niin ihana päästä Losissa kunnon hotelliin sen jälkeen kun kaksi yötä oli mennyt vaatimattomammissa paikoissa. Yövyimme Hotel Angelenossa, joka oli ihan San Diego highwayn varrella ja todella helppo löytää ilman jopa ilman karttaa. Vastassa oli valet- parkingin työntekijät ja saimme vain jättää auton heille. Muutenkin huone oli aivan ihana parvekkeineen ja isoine sänkyineen. Roadtripissä yksi parhaista asioista on eri paikoissa yöpyminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Angelenossa oli todella avuliasta henkilökuntaa ja kaikki super ystävällisiä. 

Ensimmäisenä yönä jäimme vain hotellille syömään koska olimme ihan poikki koko päivän ajamisesta. Onneksi jäimme, koska ravintola oli ylimmäsaä kerroksessa ja sieltä avautui aivan upea näkymä.Päätimme tulla myös aamiaiselle hotellin omaan ravintolaan, koska illallinen oli niin hyvä.

Meillä oli jenkkeihin tullessa vaihto Lontoon Heathrowlla ja kävimme Gordon Ramsayn ravintolassa. Ystäväni suositteli kokeilemaan eggs benedictiä koska en ollut koskaan maistanut sitä. Maistaessani annosta silmäni täyttyivät kyynelistä sen ollessa niin hyvää!! Samalla kun kyyneleet alkoivat virrata pitkin poskia alkoi ihan järkyttävä naurun remakka, koska   en ole koskaan ennen alkanut itkeä ruoan takia. 

Halusin heti hotel Angelenossa tilata saman annoksen, eikä kyllä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Ihan mielettömän hyvää! Kävimme ennen aamiaista vielä ennen aamiaista hotellin kuntosalilla ja teki todella hyvää vähän hikoilla kunnolla. Isona plussana vielä se, että saimme veloituksetta vaihdettua ranskalaiset  hedelmiin! 

Nyt olemme Las Vegasissa ja meillä on ihan mieletön sviitti hotelli Palazzossa. Oikea hinta oli 970 euroa ja me saimme tämän 220 eurolla kahdeksi yöksi. Kannattaa siis hyödyntää hotels.comin aleja, koska välillä voi käydä todella hyvä tuuri. Palaan huomenna vielä Los Angelesin ensimmäisen päivän kuvasaldolla.

I always book my hotels through hotels.com. It’s just the easiest way to look for a place to stay. You can filter the results any way you like, for example the best location or the cheapest price. They have also really good discounts sometimes. We got ourselves a really nice suite from Vegas really cheap! The real price was 970 € and we got it for 110 €/night. 

In LA we stayed in Hotel Angeleno, which was really nice. We also ate dinner and brekfast there, which was delicious! Before the breakfast we also tested the hotel gym. It felt so good to sweat! 

Kommentit (2)
  1. haha, hassu yhteensattuma, sillä minäkin isäni kanssa varasin juuri Wienistä hotellin hotels.comin kautta, ja siellä on kyllä toisinaan aika hyviä tarjouksia!

  2. Moikka! Kuulostaa aivan ihanalta reissulta. Veikkaisin et montaa muutakin kiinnostaa raha-asiat eli paljonko tuollaiseen reissuun menee rahaa ja kannattaa varata, niin sit kun tiedät paremmin ehkä myöhemmin, niin olis kiva jos tekisit postauksen! Ja pakko sanoa, että tunnen itseni niin muksuksi kun tingin ehdottomasti asumisesta ennen kuin mistään muusta, nimim. puoli vuotta putkeen hostellien dormeissa viettänyt :–D Jenkeissä ei tosin taida olla samalla tavalla halpoja huoneita/dormeja? Tääkin on kiinnostavaa!:) Anyways ihanaa reissua ja nauti meidän kaikkien puolesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *