Hymystä

Kaupallinen yhteistyö: Pepsodent

Jos pitäisi valita yksi ulkoinen piirre, joka tekee kenestä tahansa kauniin, olisi se varmasti hymy. Kun näkee toisen ihmisen hymyilevän, tulee itsellekin automaattisesti parempi fiilis. Toisen ihmisen hymystä voi saada ihan käsittämättömän paljon energiaa. Oli kyseessä sitten bussikuski, kadulla vastaan tuleva naapuri, pieni lapsi tai ystävä joka hymyn minulle väläyttää, saattaa tuo tyyppi pelastaa koko päivän. On olemassa myötätuntohymyjä, tsemppihymyjä, tekohymyjä, kiusaantuneita hymyjä, mutta paras hymyistä on mielestäni aito hymy joka paljastaa koko hammasrivistön. 

Hymy tekee ihmisestä helpommin lähestyttävän, mukavan, huumorintajuisen ja iloisen vaikutelman. Suomalaisetkin tuntuvat tähän aikaan vuodesta miltei eri kansalta, kun kaduilla vilisee iloisia kasvoja ja leveitä hymyjä. Vaikka olisi maailmanluokan mökötys päällä, sulaa se yleensä nopeasti siinä vaiheessa kun näkee jonkun hymyilevän juuri sinulle. 

Monilla on kuitenkin hampaisiin liittyviä epävarmuuksia, jotka estävät vapautuneesti hymyilemisen. Varmasti yleisin epävarmuus liittyy värjäytymiin. Jokapäiväinen kahvinjuonti ja rakkaus punaviiniä kohtaan ei ole ainakaan omille hampailleni tehnyt erityisen hyvää. Vaikka valkoisemmat hampaat ovat houkutelleet, olen suhtautunut hyvin skeptisesti kaikenlaisiin valkaisuihin. 

Olen onnistunut pilaamaan oman kiilteeni joskus teininä Jenkeistä ostetuilla vahvoilla valkaisuaineilla ja se on jättänyt pienen kammon kaikkeen valkaisuun liittyvään. Olen ajatellut, että valkaisevia tahnoja ei kannata käyttää, ainakaan joka päivä sillä ulkoisia seikkoja tärkeämpää on hampaiden hyvinvointi. Sen takia valkaisevat tuubit ovat aiemmin jääneet kaupan hyllylle.

Pepsodentin White Now CC on kuitenkin turvallinen jokapäiväisessä käytössä. Vaalennus perustuu siniseen pigmenttiin ja se poistaa vain hampaan pinnallisia tummentumia. Tuotteessa on myös nimenomaan kiillettä hoitava koostumus lisättyjen mineraalien ansiosta. Se ei ole myöskään niin sininen kuin aiemmat White Now tuotteet, joten se ei tahri pesuallasta. 

Olen käyttänyt tahnaa nyt pari viikkoa aamuin illoin, eikä hampaissa ole ollut minkäänlaista vihlontaa, mitä yleensä vaalentavien tahnojen kohdalla on tullut. Pidän myös siitä, että hymy kirkastuu välittömästi. Varsinkin tällaisena pinkkien huulipunien ystävänä eron huomaa hyvin. Kun hampaat ovat hyvässä kunnossa, on helppo hymyillä. Ehkäpä sitä tulee pelastaneeksi jonkun toisen päivän myös omalla hymyllään, tai ainakin tartutettua vähän hyvää mieltä. 

Täältä voit lukea lisää tuotteesta. 

Photos - Sara Vanninen /edit: me

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun on pitänyt tätä jo monesti kysyä ja nyt tuli hyvä sauma, eli ootko käynyt ihan valkaisemassa sun hampaat jossain ja jos kyllä niin missä? :)

Elisa Lepistö

En ole käynyt :) 

VV (Ei varmistettu)

Moi Elisa! On ollut jännä seurata miten paljon 'tylsemmäksi' ja pinnallisemmaksi tämä blogi on muuttunut noin viimeisen vuoden aikana, kun tästä on tullut ns. kunnon kaupallinen blogi. Edustit joskus mielenkiintoista ja omaperäisempää tyyliä, mutta pikkuhiljaa kaikki feikki on löytänyt tähänkin blogiin: mainokset, jopa ylenpalttinen ulkonäkökeskeisyys ja vieläpä kirsikkana kakun päällä, ripsipidennykset. Olin aikonani aktiivinen lukija, mutta pikkuhiljaa lakkasin käymästä blogissa juuri edellä mainittujen asioiden takia. Välillä käyn nykyäänkin kurkkimassa, että olisiko täällä jotain kivaa, mutta olen huomannut että postauksiin ei tule edes kovin montaa kommenttia nykyisin, eikä ainakaan mitään kovin ajatuksia herättävää. Ymmärrän kyllä ristiriidan: jos blogilla haluaa tienata elantonsa, on se pakko olla selkeästi kaupallinen. Sille ei mahda mitään, enkä usko että kovin moni kieltäytyisi diileistä joita tarjotaan - harvoin kukaan kieltäytyy palkankorotuksestakaan. Tämä kommentti ei siis ole mitään naljailua vaan ihan rehellistä, toivottavasti edes jossain määrin vastaanotettavana rakentavaa palautetta. Halusin tuoda tämän esiin, entisenä blogisi intohimoisena lukijana. Edelleenkin arvostan kyllä upeita reissupostauksiasi (maisemakuvat ja fiilis) sekä elämänasennetta ja tunne-elämää käsitteleviä kirjoituksia. Nämät ovat (aina olleet) tämän blogin suola, ja tietenkin sinä joka vaikutat mielettömän energiseltä ja omaperäiseltä tyypiltä. Juuri siksi jotenkin harmittaa tämä tyylimuutos ja pinnallistuminen. Tämä on toki vain yksi mielipide ja tiedostan, että esimerkiksi kaupallinen mainonta on ikäänkuin (valitettava) välttämättömyys, jos blogia haluaa tehdä ammatikseen tai pääasiallisena tulonlähteenä. Kiitos joka tapauksessa blogistasi, joka on kaiken kaikkiaan ollut ihana arjen piristäjä ja parhaimmillaan erittäin inspiroiva ja ajatuksia herättävä!

Elisa Lepistö

Kiitos, että kirjoitit aiheesta näin kiihkottoman kommentin. Arvostan paljon palautetta, joka on kirjoitettu rehellisesti. Olen kirjoittanut blogia niin monta vuotta, että aina välillä tulee kausia kun esimerkiksi omassa elämässä on paljon meneillään, jolloin tekstitkin on syvällisempiä. En kuitenkaan jaksa uskoa, että esimerkiksi mainitsemasi ripsienpidennykset vaikuttaisivat millään tavalla kenenkään sielunmaisemaan. Itselleni ne ovat ainakin vain arjen helpottamista ja muun meikin korvike. Laitan kuitenkin kaiken kirjoittamasi korvan taakse ja ehdottomasti arvostan mielipidettäsi. Olen nyt hiukan yli vuoden kirjoittanut joka maanantai vähän syvällisempiä ja pohdiskelevampia tekstejä nimellä mental health monday. Ehkäpä niistä löytyisi kaipailemaasi omaperäisyyttä. Niihin teksteihin on syntynyt muutenkin todella paljon mielenkiintoista keskustelua kommenttiosioon. :)

kleine r (Ei varmistettu)

Heippa.

Hieman samanlaisia ajatuksia minulla kuin edellisellä kommentoijalla. Olen lukenut ja fanittanut blogiasi pitkään juurikin omaperäisten tekstien vuoksi. Nyt tuntuu, että blogi on pitkälti päivästä toiseen samaa sisältöä ja sellainen tietynlainen mielenkiintoinen rosoisuus puuttuu. Kaikki on jotenkin liian pitkälle vietyä, eikä tunnu enää aidolta. Toisaalta ymmärrän myös juurikin kaupallisuuden tuomat aspektit ja mielestäni on vain hienoa, että teet tätä työksesi. Muistan kyllä itseasiassa, että minulla on käynyt blogisi kanssa aikaisemminkin näin, että minulta meni mielenkiinto. Sitten kuitenkin eksyin taas jossain vaiheessa takaisin ja olin koukussa :) ehkä joskus taas!

minnnako (Ei varmistettu)

Mä vältän hymyilyä koska mulla on tosi vinot hampaat. Tätä lukiessa tuli olo voi kun mäkin voisin joskus hymyillä hampaat näkyen hyvillä mielin :)

Kommentoi