Hymystä

peps.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Pepsodent

Jos pitäisi valita yksi ulkoinen piirre, joka tekee kenestä tahansa kauniin, olisi se varmasti hymy. Kun näkee toisen ihmisen hymyilevän, tulee itsellekin automaattisesti parempi fiilis. Toisen ihmisen hymystä voi saada ihan käsittämättömän paljon energiaa. Oli kyseessä sitten bussikuski, kadulla vastaan tuleva naapuri, pieni lapsi tai ystävä joka hymyn minulle väläyttää, saattaa tuo tyyppi pelastaa koko päivän. On olemassa myötätuntohymyjä, tsemppihymyjä, tekohymyjä, kiusaantuneita hymyjä, mutta paras hymyistä on mielestäni aito hymy joka paljastaa koko hammasrivistön. 

Hymy tekee ihmisestä helpommin lähestyttävän, mukavan, huumorintajuisen ja iloisen vaikutelman. Suomalaisetkin tuntuvat tähän aikaan vuodesta miltei eri kansalta, kun kaduilla vilisee iloisia kasvoja ja leveitä hymyjä. Vaikka olisi maailmanluokan mökötys päällä, sulaa se yleensä nopeasti siinä vaiheessa kun näkee jonkun hymyilevän juuri sinulle. 

Monilla on kuitenkin hampaisiin liittyviä epävarmuuksia, jotka estävät vapautuneesti hymyilemisen. Varmasti yleisin epävarmuus liittyy värjäytymiin. Jokapäiväinen kahvinjuonti ja rakkaus punaviiniä kohtaan ei ole ainakaan omille hampailleni tehnyt erityisen hyvää. Vaikka valkoisemmat hampaat ovat houkutelleet, olen suhtautunut hyvin skeptisesti kaikenlaisiin valkaisuihin. 

Olen onnistunut pilaamaan oman kiilteeni joskus teininä Jenkeistä ostetuilla vahvoilla valkaisuaineilla ja se on jättänyt pienen kammon kaikkeen valkaisuun liittyvään. Olen ajatellut, että valkaisevia tahnoja ei kannata käyttää, ainakaan joka päivä sillä ulkoisia seikkoja tärkeämpää on hampaiden hyvinvointi. Sen takia valkaisevat tuubit ovat aiemmin jääneet kaupan hyllylle.

Pepsodentin White Now CC on kuitenkin turvallinen jokapäiväisessä käytössä. Vaalennus perustuu siniseen pigmenttiin ja se poistaa vain hampaan pinnallisia tummentumia. Tuotteessa on myös nimenomaan kiillettä hoitava koostumus lisättyjen mineraalien ansiosta. Se ei ole myöskään niin sininen kuin aiemmat White Now tuotteet, joten se ei tahri pesuallasta. 

Olen käyttänyt tahnaa nyt pari viikkoa aamuin illoin, eikä hampaissa ole ollut minkäänlaista vihlontaa, mitä yleensä vaalentavien tahnojen kohdalla on tullut. Pidän myös siitä, että hymy kirkastuu välittömästi. Varsinkin tällaisena pinkkien huulipunien ystävänä eron huomaa hyvin. Kun hampaat ovat hyvässä kunnossa, on helppo hymyillä. Ehkäpä sitä tulee pelastaneeksi jonkun toisen päivän myös omalla hymyllään, tai ainakin tartutettua vähän hyvää mieltä. 

Täältä voit lukea lisää tuotteesta. 

lähispepso.jpg

pe.jpg

whitenow.jpg

pepsodent.jpg

care.jpg

Photos – Sara Vanninen /edit: me

Kommentit (6)
  1. Mä vältän hymyilyä koska mulla on tosi vinot hampaat. Tätä lukiessa tuli olo voi kun mäkin voisin joskus hymyillä hampaat näkyen hyvillä mielin 🙂

  2. Heippa.

    Hieman samanlaisia ajatuksia minulla kuin edellisellä kommentoijalla. Olen lukenut ja fanittanut blogiasi pitkään juurikin omaperäisten tekstien vuoksi. Nyt tuntuu, että blogi on pitkälti päivästä toiseen samaa sisältöä ja sellainen tietynlainen mielenkiintoinen rosoisuus puuttuu. Kaikki on jotenkin liian pitkälle vietyä, eikä tunnu enää aidolta. Toisaalta ymmärrän myös juurikin kaupallisuuden tuomat aspektit ja mielestäni on vain hienoa, että teet tätä työksesi. Muistan kyllä itseasiassa, että minulla on käynyt blogisi kanssa aikaisemminkin näin, että minulta meni mielenkiinto. Sitten kuitenkin eksyin taas jossain vaiheessa takaisin ja olin koukussa 🙂 ehkä joskus taas!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *