HYVÄÄ JOULUA RAKKAAT LUKIJAT!

Täällä joulua vietetään vasta huomenna, joten päätimme mekin siirtää ”juhlinnat” siihen. Tuskin teemme mitään sen kummempaa, ihana kuitenkin hengähtää hetki ja rentoutua kunnolla. Omana toiveenani on nukkua myöhään, käydä pitkässä kylvyssä, viettää koko päivä pyjamassa, polttaa paljon kynttilöitä, katsoa yksin kotona elokuvat ja juoda kuumaa kaakaota kermavaahdolla. Illalla menemme varmaan vähän hienommin johonkin syömään. Ei siis mikään traditionaalisin joulu, mutta sitäkin spesiaalimpi. Perhettä on kova ikävä, kun tietää kaikkien kokoontuvan yhteen. Pitää varmaan ottaa joku videopuhelu jossain vaiheessa. 

Pari vuotta sitten näihin aikoihin täällä ollessamme oli jo suuret kinokset lunta. Tänä vuonna saattaa meiltä jäädä lumi kokonaan näkemättä, sillä tälle päivälle on luvattu käsittämättömät 22 astetta. Ilmeisesti Helsingissäkään ei päästä nauttimaan lumesta tänä jouluna. Nautitaan sitten sen sijaan siitä, ettei tarvitse vielä pukea pipoja ja lapasia. 

Viettäkää ihana joulu, mitä siihen ikinä kohdallanne kuulukaan. Syökää hyvin, levätkää ja nauttikaa rakkaiden seurasta! 


 

Kommentit (4)
  1. Myöhäiset joulun toivotukset! Toivottavasti oli ihana, erilainen joulu. Siellä oli kyllä ihan mielettömän lämmin! New Yorkin lämpötila ylitti Suomen uutiskynnyksenkin. 😀

  2. Ihanaa joulua lempi bloggaajani!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *