HYVÄN ELÄMÄN ANATOMIA

Toivoitte Totuuskuutio -postauksen jälkeen lisää kirjavinkkejä, joten täältä piisaa! Sara Karlssonin ja Pia Sievisen Hyvän elämän anatomia on ennen kaikkea upea visuaalisesti. Vaikka olen jossain määrin esteetikko, ei kirjan asetteluun ja kauneuteen tule usein kiinnitettyä yhtä paljon huomiota. Sisällöltään kirja on juuri sitä mitä odotinkin: ihania oivalluksia onnellisuudesta ja työkaluja kohti parempaa arkea. Kirjan ensimmäisellä sivulla kirjoittajat toivovat, että lukijalla on kirjaa lukiessa hyvä olla. Tavoite täyttyi ainakin omalla kohdallani. 

Koska olin lukenut Sara Karlssonin blogia Sara K.  pitkään, ennen kun hän lopetti sen, tuntui että osa kirjan sisällöstä oli kuitenkin hiukan kertausta. Jos blogia ei ole seurannut, voin lämpimästi suositella kirjaa. Ja miksei muutenkin. Nämä ovat sellaisia asioita, joita on hyvä aina muistutella itselleen. 

Koska kirjan teemana olevat rakkaus, arki, suunta ja onnellisuus ovat aina melko keskeisessä roolissa elämässämme, sopii tämä mihin elämäntilanteeseen tahansa. Veikkaan että kirjaan tulee tartuttua vielä useampaan otteeseen, varsinkin silloin kun stressi painaa, negatiiviset tunteet valtaavat mielen tai tuntuu ettei elämässä ole mitään mukavaa. Uskon että kirja auttaa silloin samalla tapaa kuin pitkä syvä hengitys kiireen keskellä. 

Jokseenkin huokean ja tyytyväisen olon lisäksi kaksi voimalausetta jäi kirjasta mieleen, joita olen toistellut lähipäivinä itselleni mantran omaisesti. Kun tuntuu, että kaikkea pitäisi saada, tavoitella ja omistaa, on hyvä miettiä mitkä on ne asiat joilla oikeasti on merkitystä. Itselleni ne tiivistyy näihin kahteen lauseeseen: 

Tahdon herätä innostuneena.

Tahdon nukahtaa tyytyväisenä.

Mitäpä muuta sitä nimittäin elämäänsä tarvitsisi? Näiden tavoitteiden myötä on hyvä lähteä viikonlopun viettoon! 

Kommentit (6)
  1. Jenni New life
    9.3.2015, 09:14

    Vaikuttaa aivan ihanalta kirjalta! Tuon voisin hyvin hankkia omaan hyllyyni tai vaikka lahjaksi 🙂

    1. Joo toi on varmasti mieluinen lahja monelle! 🙂 Kun se on niin kauniskin!

  2. Jes jes jes! Saran kirjoituksia on ollut ikävä ja kertaus on aina hyväksi 🙂 pakko saada tämä kirjanen käsiin!

    1. No sanopa muuta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *