Hyviä rasvoja lautasella

DSC_2968.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Becel

Huomaan kesällä kaipaavani mutkattomuutta kaikessa. Meikki pysyy mahdollisimman kuulaana ja yksinkertaisena, vaatteissa ei kiinnosta turha kikkailu ja kerrostaminen vaan parasta on hulmuavat kesämekot, hiukset näyttää parhailta hiukan sotkuisena tai merivedestä hiukan kihartuneina. Ehkä syynä on jonkinlainen huolettomampi asenne, tai se että ei halua laittaa kallisarvoista aikaa mihinkään ”turhanpäiväiseen”.

Sama sääntö koskee myös kokkailua. Siinä missä talvisin on kiva miettiä uusia ja hiukan monimutkaisempia reseptejä, ja viettää suuren osan illasta kokkailen jotain herkullista, kesällä mutkattomuus ja nopeus ovat valttia ruokapöydässä. 

Vaikka en ole perunan ystävä normaalisti, ja olen valmistanut niitä elämäni aikana ehkä yhden käden sormilla, maistuvat uudet perunat aina. Parasta niissä on helppous. Herkullisen kesäaterian saa muutamissa minuuteissa aikaan, kun käy ostamassa kalatiskiltä hiukan graavilohta, leikkaa kylkeen vähän kurkkua ja ostaa pari eri sillimakua tarjoille. 

Ja tärkeintä perunoiden kanssa on tietysti rasva! Täytyy myöntää, että olen suhtautunut hiukan skeptisesti kaikkiin kasvipohjaisiin margariineihin, mutta nyt täytyy kehua että vegaaninen Becelin luomu-levite ei jää lainkaan kakkoseksi voille. Ja kun kerran maku on yhtä hyvä, niin valitsen kyllä jatkossa Becelin, sillä sen sisältämät hyvät rasvat voittavat perinteisen voin terveellisyydessä. 

DSC_2972.jpg

DSC_2964.jpg

DSC_2975.jpg

DSC_2967.jpg

Kommentit (2)
  1. Little Mirakles
    19.6.2017, 07:41

    Nyt on melkein pakko lähteä kauppaan ostamaan perunoita ja graavilohta! Itse tykkään tehdä graavilohesta rullia, joihin laitan sisään valkosipulituorejuustoa, tilliä tai ruohosipulia ja katkarapuja. On muuten hyvää! 🙂

    1. Okei kuulostaa täydelliseltä!!!! Pakko tehdä pian 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *