Ihan koululaisena

DSC_0643.jpg

Kiireinen ja pitkä päivä vaatii maailman mukavimmat vaatteet. Senpä takia huitelin eilen tällaisessa itselleni ehkä hiukan epätavallisessa löysässä ja sporttisessa lookissa ympäri kaupunkia. Rakastan asuja, missä on mukava olla, ja tavarat saa jemmattua taskuihin. Kuulun siihen porukkaan, joka huitelisi mieluiten kaikki päivät ilman laukkua. 

Nykyään kun toimistolle tulee otettua aina mukaan vähintäänkin kone, kamera ja mahdollisesti pari eri putkeakin, on taas muistunut mieleen millaista oli koululaisena kun kirjoja ja treenikamoja sai raahata 5 päivää viikosta kodin, koulun ja harrastusten välillä. Isoa reppua kantoi selkä kumarassa iltapimeällä kotiin, tietäen että seuraavana päivänä sama rumba alkaa alusta.

Välillä ihmettelen, miten ne pikkuiset jaksaa, kun päivä on kaiken lisäksi täynnä kaiken uuden opettelua. Nykyään itse olen ihan rikki, jos intensiivisesti opettelen jotain uutta asiaa vaikkapa tunnin tai pari. Näillä koululaisilla kuitenkin jokainen päivä on tällaista. Aikamoisia sisupusseja! 

Uusien asioiden opettelu on toki myös kovin palkitsevaa, ja olenkin harkinnut aloittavani ranskan kielen alkeet työväenopiston kurssilla. Pitäisi ehkä saada joku ystävä houkuteltua mukaan, niin se olisi vielä hauskempaa. Kuulin nimittäin, että ne ovat lähes ilmaisia! Olisi kiva oppia edes lukemaan ranskaa. Ärsyttää joka kerta Pariisissa kun taksissakin joutuu näyttää puhelimesta osoitetta kun ei ole mitään hajua lausumisesta. 

Nyt alan tutustua kurssitarjontaan! Onko kellään kokemusta näistä kursseista?

DSC_0685.jpg

DSC_0639.jpg

DSC_0706.jpgDSC_0650.jpg

Jumpsuit – Weekday (very old), Shoes – Superga, T-Shirt & Jacket – H&M

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *