Ihana aamu

Olenkin jo aikaisemmin maininnut, etten ole mikään aamuihminen. Olen tehnyt paljon muutoksia aamuihini, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavia. Tässä postauksessa olen kertonut niistä hiukan. Nyt olen päättänyt ottaa uuden aamurutiinin: aamujoogan. Tein tänään tällaisen 10 minuutin pituisen aamujoogan ja olo oli todella mahtava sen jälkeen. Aion tehdä tästä nyt joka-aamuisen tavan.
Tuntui, että ryhtini parani, mieleni virkistyi ja muutenkin olo oli todella elinvoimainen ja vetreä. Parasta tässä oli se, että se kestää noin vähän aikaa. Kiireisimpinäkin aamuina voi hyvi laittaa 10 minuuttia aikaisemmin kellon soimaan.

Suosittelen lämpimästi kaikille. Tämä takaa sen, että et aloita päivääsi "väärällä jalalla" :)

Kommentit

Sini (Ei varmistettu)

Myös Avan Namaste jooga on ihana aamuisin! Tulee siis muistaakseni n. klo 8.00 Ava-kanavalla. Itsellä on digiboksissa oma kansio namastelle, josta sitten myös viikonloppuisin voin joogailla vanhoja ohjelmia :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo oon ottanut niitä myös nauhalle!! :) ne on tosin minulle vähän turhan pitkiä näin arkiaamuihin. Viikonloppuihin sopivat hyvin!

Anonymous (Ei varmistettu)

Mitä liikkeitä teet tuon kymmenen minuutin ajan? Itse olen myös ajatellut pientä venyttely- tai joogahetkeä aamuun :)

Elisa (Ei varmistettu)

Teen tuon videon mukana, eikö se näy? :)

Marja (Ei varmistettu)

Olenkin jo hetken aikaa etsinyt sopivaa aamuvetreytystä, joka sopisi arkirutiiniksi. Monet näkemäni ja testaamani "aamujumpat" ovat olleet vähän liian lihaskuntotreenimäisiä, tai sitten vähän turhan henkeviä :D laitetaan tämä kokeiluun, kiitos vinkistä! Sinille myös kiitos tuosta namaste-vinkistä, en tiennytkään koko ohjelman olemassaolosta!

Elisa (Ei varmistettu)

Tää ei ainakaan oo turhan rankka. Enemmän juuri sellainen herättelevä. Ei tarvii käydä edes suihkussa sen jälkeen :) kokeile ihmeessä!

Senja (Ei varmistettu)

mä oon niin pitkään halunnut kokeilla joogaa! joka lukukausi meillä menee yliopistolla joogakurssi ja aina missaan ilmon! :D nytkin piti heti muistaa ilmoittautua mukaan, mutta tietenkin unohdin. ehkä ensi syksynä sitten. jooga on jotenkin kiehtova juttu, olisi ihana oppia niitä lajiin liittyviä rentoutumiskikkoja yms=) pitää testata tätä!

Elisa (Ei varmistettu)

Senja suosittelen kokeilemaan! Toi on just sopivan lyhyt, ettei heti mee pää pyörälle :D kokeilin ite ekaa kertaa joogaa reissussa ja se oli ehkä vähän turhan advanced! Tuli heti ihan surkee olo, ku muut pääsi ihan käsittämättömiin asentoihin :D Mut niin, tää on ihan basic settiä!

Wilma (Ei varmistettu)

Löysin just täydellisimmän blogin pitkään aikaan! Ihania treenivinkkejä ja motivaation kohotusta, ja mikä tärkeintä; sulla on ehkä mun unelmien kroppa! Ihana huomata että toi ei oo mikään mahdottomuus, vaikka kovaa työtä vaatiikin. Jään ehdottomasti seuraamaan!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Wilma! :)Todella mukava kuulla. Tervetuloa seuraamaan!

Ella (Ei varmistettu)

Kun tässä postauksessa oleva joogavideo on hävinnyt, voisitko kertoa linkin mistä sen löytää? Oli nimittäin todella hyvä, enkä millään löydä sitä Youtubesta omin avuin. Kiitos :)

Kommentoi