Ihana aamu

Olenkin jo aikaisemmin maininnut, etten ole mikään aamuihminen. Olen tehnyt paljon muutoksia aamuihini, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavia. Tässä postauksessa olen kertonut niistä hiukan. Nyt olen päättänyt ottaa uuden aamurutiinin: aamujoogan. Tein tänään tällaisen 10 minuutin pituisen aamujoogan ja olo oli todella mahtava sen jälkeen. Aion tehdä tästä nyt joka-aamuisen tavan.
Tuntui, että ryhtini parani, mieleni virkistyi ja muutenkin olo oli todella elinvoimainen ja vetreä. Parasta tässä oli se, että se kestää noin vähän aikaa. Kiireisimpinäkin aamuina voi hyvi laittaa 10 minuuttia aikaisemmin kellon soimaan.

Suosittelen lämpimästi kaikille. Tämä takaa sen, että et aloita päivääsi ”väärällä jalalla” 🙂

Kommentit (11)
  1. Kun tässä postauksessa oleva joogavideo on hävinnyt, voisitko kertoa linkin mistä sen löytää? Oli nimittäin todella hyvä, enkä millään löydä sitä Youtubesta omin avuin. Kiitos 🙂

  2. Löysin just täydellisimmän blogin pitkään aikaan! Ihania treenivinkkejä ja motivaation kohotusta, ja mikä tärkeintä; sulla on ehkä mun unelmien kroppa! Ihana huomata että toi ei oo mikään mahdottomuus, vaikka kovaa työtä vaatiikin. Jään ehdottomasti seuraamaan!

    1. Voi kiitos Wilma! :)Todella mukava kuulla. Tervetuloa seuraamaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *