Ihana kevät

Julistin täällä kovaan ääneen pari viikkoa sitten, että aion alkaa kävellä enemmän. Ja tämä hyötyliikuntahaasteeni on todella toiminut. Kun katsoo puhelimesta päivän askeltilannetta, joutuu välillä lähteä tallustelemaan pienelle lenkille vielä illan suussa. Sellaisina päivinä, kun on keskustassa hoidettavia asioita, tulee tavoite suht helposti täyteen. Muina päivinä olen iskenyt äänikirjan korville ja painellut parin tunnin kävelylenkille. Se on ollut aivan IHANAA.

Pienestä sitä ihminen tulee iloiseksi, mutta kävelyltä palaan kyllä aina vielä paremmalla tuulella kuin sinne lähtiessä. Tämä kevään aurinko on tuonut oman ihanan lisämausteensa kävelyihin ja tuntuu että sydän meinaa pakahtua jokaisesta valonsäteestä, minkä tunnen kasvoillani. Muistelin juuri aamulla, miten harmittelin vuosi sitten Kallion huonoja ulkoilumahdollisuuksia ja nyt se tuntuu vähän hassulta. Täällähän on vaikka kuinka kivoja vaihtoehtoja ulkoiluun ja kaupunkiinkin pääsee todella erilaisia reittejä. Pääasiassa olen sahannut Töölönlahtea ja Tokoinrantaa ympäri, mutta vielä ne eivät kyllästytä.

Olen myös lukenut kirjoja, tuijotellut auringonlaskuja ikkunalaudalta, katsonut Temppareita vaikka uhosin etten siihen lähde, korkannut jäätelökauden, hipsinyt rantasandaaleissa naapuriin Saralle juomaan aamukahvia ja välillä hän on tullut tänne ja tuonut valmiiksi tehdyn aamupalan mukanaan, olen fiilistellyt kesän karavaanireissua ja festareita, suunnitellut vieväni talvitakit kellariin sitä kuitenkaan vielä tekemättä, vienyt kynttilänjalat pois ja tuonut tilalle leikkokukkia, laulanut suihkussa ja katsonut Girlsiä.

Ihanaa viikonloppua!

Kuvat: Sara Vanninen 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. Ja musta on ihanaa, että olet ”herännyt eloon”! Kaipasin kirjoituksiasi ja kuviasi, niin näytä kevyitä kuin niitä syvällisiä. JEE!

    1. Kiitos ohikulkija! Kiva että olet täällä <3 Ja kieltämättä, on vähän sellainen olo kuin muumilla talviunien jälkeen 😀

  2. Ihana hyvänmielen postaus ja kuvat <3 Ihanaa viikonloppua! 🙂

    1. Kiitos samoin Netta! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *