Ihana Porvoo

Viime perjantaina Sara ja hänen poikaystävänsä hakivat meidät töiden jälkeen autolla. Emme tienneet yhtään minne olimme menossa, mutta mukaan oli pitänyt pakata uikkarit, siistimmät vaatteet, tavalliset vaatteet ja tenniskamat. Olimme lähdössä viettämään heidän meille synttärilahjaksi antamaa 30-v. viikonloppua.

Jossain vaiheessa Lahden tietä ajaessamme aloimme pohtia, voisiko kohteena olla Porvoo ja iloksemme osuimme oikeaan. He olivat vuokranneet todella idyllisen puutalon omalla terassilla ihan kävelymatkan päässä keskustasta. Kumpanakin päivänä oli tennistä ja ihan loistavat illalliset ensin Sicapellessä ja toisena päivänä Meat Districtissä. Sen lisäksi kävimme saunomassa, istuskelimme terasseilla, nautimme auringosta, pelasimme korttia  ja bongailimme aarteita vintage-liikkeistä. Ihan mieletön lahja!!

Olen aiemmin ollut Porvoossa melko pikaisia visiittejä, joten oli aivan ihana käyskennellä siellä ihan kaikessa rauhassa. Olin niin inspiroitunut kaikkien ravintoloiden sisustuksesta, että painelimme lauantaina pitkästä aikaa vähän kaupoille. Ostimme aivan ihanat lautaset, joista olen ollut onnellinen koko viikon. Kun lautaset on niin kauniit, tekee heti mieli tehdä jotain vähän parempaa ruokaakin.

Olin myös yllättynyt siitä, kuinka nopeasti Porvooseen ajoikaan, varsinkin tästä Kalliosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille Porvoo-visiittiä kesätekemiseksi! Sinne pääsee näppärästi myös bussilla. Sara teki kattavan vinkkipostauksen kahviloista, nähtävyyksistä, ravintoloista ja kaupoista ja sen pääsee lukemaan täältä.

Tässä vielä muutamat puhelinräpsyt viikonlopulta!

kulttuuri ystavat-ja-perhe
Kommentit (1)
  1. Oi, alkoi tehdä taas mieli Porvooseen, vaikka kertaalleen siellä olen jo tänä kesänä käynyt!:) On se vaan niin ihana <3
    Meidän Porvoon päivästä täältä:
    https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/miksi-kayn-joka-kevat-porvoossa/

    Mukavia kesäpäiviä toivottelee Ida Kotona kaupungissa -blogista

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *