IHANA TYLSYYS

Viimeiset päivät Leónissa olivat niin kuumat, että päätin pyhittää ne varjossa istuskeluun ja työskentelyyn. Sain vaikka kuinka paljon aikaiseksi ja kehittelin blogiinkin taas hiukan uusia juttuja! Oli ihana olla muutama päivä ihan vain paikallaan, ja välillä jopa hiukan tylsistyä. Tylsyys on jotenkin negatiivisesti latautunut sana, mutta kun on kokoajan reissussa, on ihan mukavaa että välillä on tylsää. 

Joka ilta ei tarvitse lähteä etsimään uusia makuelämyksiä kaupungin laidoilla olevista ravintoloista, eikä jokaista auringonlaskua täydy kiivetä katsomaan, saatika sitten kuvaamaan. Sen sijaan voi syödä lähiravintolassa ja maata illan sängyssä katsellen netflixiä. Vaikka aurinko paistaa, voi päivälläkin jäädä sisälle lukemaan kirjaa.

Jotenkin minulla on aina kamala tarve reissatessa ollessa kokea uutta ja nähdä uusia paikkoja. Hotellihuoneeseen ei kannata jäädä maleksimaan, sillä nurkan takana saattaa olla menossa vaikka karnevaalit! Kotona taas tarvitsen melko paljon aikaa vain itsekseni oloon ja sellaiseen kotona puuhailuun. Kun tajusin tämän, ja sen että täälläkin on täysin ok välillä vain olla ja ladata akkua, tuntui kuin suuri taakka olisi lähtenyt harteilta.

Nyt kun takana on muutaman päivän jumittelu, on taas ihan erilaista intoa lähteä koluamaan uutta kaupunkia. Kovalevyt on siistitty, muistikortit tyhjennetty ja postausideoita vaikka muille jakaa. Nyt on hyvä lähteä kameran kanssa tutkailemaan Quiton vanhaa kaupunkia. 

Kommentit (10)
  1. Hei, mikä ja mistä tuo kaunis mekko on?

    1. Mekko on alunperin Forever21:stä, mutta ostettu jo yli 2 vuotta sitten :/ 

  2. Selina / Leijonaa mä metsästän
    29.2.2016, 14:25

    Ai että samaistuin tuohon ”reissussakin on ok ladata akkuja paikoillaan” -ajatukseen. Olin marraskuussa reilu kaksi viikkoa 16 hengen porukalla Brasiliassa ja huomasi, että osan oli vaikea ymmärtää tällaista akkujen latailua. Omalla kohdalla olen todennut, että jaksan paljon paremmin innostuakin kaikista seikkailuista, kun välillä saa ihan vaan tylsistyä. Sitä on paljon parempaa seuraakin, kun välillä pysähtyy ja lepää 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *