Ihana viikonloppu

Minulla oli vapaa viikonloppu, joka on minulle harvinaista herkkua. Halusin ottaa siitä kaiken irti.
Rakastan sitä kun unirytmi on sellainen, että vapaapäivänäkin herää ilman kelloa jo seitsemältä. Saa todella paljon tehtyä päivän aikana. Kuulostan varmaan 70-vuotiaalta, mutta tämä sopii minulle kaikkein parhaiten. Lauantaina olin puoleen päivään mennessä tehnyt vaikka mitä.

Säät olivat myös kauniit koko viikonlopun. Eilen kävin juoksulenkillä auringonpaisteessa. Melko jäässä oli vielä jotkut tiet, mutta myös ihan sulaneita tienpätkiäkin löytyi. Tämä oli ensimmäinen lenkki ilman jääpiikkejä ja ihan hyvin pärjäsi ilmankin.

Lippis on loistoasuste aurinkoiselle lenkille.

Aloitin lukemaan myös Henkka Hyppösen ”Nautitaan raakana”-kirjaa. Alun perusteella kirja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Pidän Hyppösestä muutenkin hahmona ja teksti on miellyttävää lukea.

Salille en malttanut mennä koko viikonloppuna, kun ilmat olivat niin upeat. Tänään tein kolmen tunnin kävelylenkin. Siellä on jo ihan lämmin! Liikkeellä oli todella iloisia ihmisiä. Se on kuin ihme, miten keväällä aina suomalaiset jotenkin heräävät henkiin pimeän talven jäljiltä.

 Oli tarkoitus mennä Cafe Regattaan, mutta sinne oli löytänyt muutama muukin tiensä.  Onneksi jäitä pitkin pääsi helposti toiseen rantakahvilaan. 

 

 Kotiin tullessa posket punoittivat melkoisesti. Kyllä tuo aurinko ja raitis ilma tekee vain ihmeitä mielialalle. Koko päivän olen ollut pelkkää hymyä.  Miten te olette urheilleet viikonlopun aikana? 🙂 

Kommentit (42)
  1. Mikään ei ole parempaa kun juosta/kävellä aurinkoisella kelillä. Ja minä ainakin olen hyvällä omalla tunnolla jättänyt saleja ja mennyt sen sijaan ulos liikkumaan. Hyvää keväänjatkoa sinne! :)Ja hei, niitä ruokapäiväkirjoja on tosiaan kiva lukea, niistä saa inspistä omiinkin aterioihin- ei aina niitä samoja tylsiä ruokia mitä itse on tottunut tekemään.

    1. Niinpä!! 🙂 Kiitos ja samaa myös sinulle! 🙂 Ruokapäiväkirjat ovat haasteellisia, kun syön niin monta kertaa päivässä niin tuntuu että pitää olla kokoajan kirjaamaassa niitä ylös 😀 Yritän aina silloin tällöin niitä laitella ja reseptejä on tulossa jatkossakin 🙂

  2. Täälläkin yksi lukija jota kiinnostaisi kuulla miten sait muutettua rytmisi niin että muutuit aamuvirkuksi. Oliko syömisesi silloin erilaista? Miten sait tsempattua itsesi muutokseen? Olisi hienoa jos voisit tehdä tästä postauksen :)T. Sokeririippuvainen ja aina väsynyt 😀

    1. Hei! Yritän ehtiä heti tänään tekemään siitä postauksen 🙂 En tiedä onko mulla mitään hyviä vinkkejä, mutta ehkä jotain 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *