IHO KUNTOON PART 2

Lupailin postauksen ensimmäisessä osassa kertoa enemmän vielä itse hoidosta, jossa kävin Dui Clinicillä. Nyt neljän hoitokerran jälkeen varsinkin, olen vakuuttunut siitä että kyseessä on melkoinen ihmehoito. Se auttaa arpiin, ryppyihin, juonteisiin, pienentää ihohuokosia ja toimii myös yleisesti ihon ”freshaajana”. Samalla se tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, neutralisoi ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. 

Dui -hoidossa on erilaisia vaiheita. Ensin tehdään lymfasuoniston sivelyhieronta, joka tuntuu aivan ihanalta, parantaa nestekiertoa ja poistaa kuona-aineita. Tämän takia onkin tärkeä juoda hoidon jälkeen paljon vettä. Olen itse ostellut aina illaksi erilaisia mehuja, smoothietarvikkeita tai juomia, jotta varmasti muistan juoda tarpeeksi. Kuvan lasissa on aloe vera juomaa ja kurkunviipaleita. Ihan älyttömän hyvää! Muutenkin ihon hyvinvoinnin kannalta pitäisi juoda paljon vettä. 

Hoidossa käytetään matalataajusvirtalaitetta, jolla autetaan aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään messinkielektrodeilla ihoa sivellen ja samalla aktivoiden akupunktiopisteitä. Akupunktiossa ei siis käytetä ollenkaan neuloja, eikä sähköstimulaatio ainakaan minua sattunut ollenkaan. Päin vastoin tunne on jotenkin ihanan rauhoittava ja joka kerralla vaivuin johonkin todella rentoutuneeseen tilaan.

Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikaisesti useita eri ongelmia ja niitä kaikkia on mahdollista hoitaa yhden käsittelykerran aikana. Minulle onkin positiivisena sivutuotteena tullut paljon kiinteämpi ja nuorempi iho. Olen kohdellut menneinä vuosina ihoani melko kaltoin. Aurinkosuoja on aina puuttunut ja sen sijaan kasvoille on läträtty baby oilia. Ellen halua näyttää parin vuoden päästä nelikymppiseltä, tulee suojaukseen oikeasti kiinnittää huomiota jatkossa. Madridiin tulikin pakattua iso satsi aurinkotuotteita mukaan. Nyt kuitenkin hoitojen ansiosta iho on saanut kimmoisuuttaan takaisin ja juonteet ovat siloittuneet. 

Lopuksi kasvoille laitetaan ihotyypin mukaan valittu naamio. Tämä hierotaan kasvoihin, jolloin vaikutus on kaikkein tehokkain, ja se on se hetki kun vaivun johonkin twilight zonelle. Pienenä minulle sanotttiin usein, että minulla on parantavat kädet. Nyt vasta kunnolla ymmärrän, mitä se tarkoittaa, sillä ihoani hoitavalla Lauralla on myös. Hieronnan jälkeen seerumin annetaan vaikuttaa ja tässä vaiheessa yleensä nukahdankin. Pehmeä peitto yllä, hämärä valaistus ja rauhoittava musiikki on todella miellyttävä combo. Hoito kestää noin tunnin ja sen jälkeen tosiaan iho ei ole mitenkään laikukas tai punakka, vaan todella kirkas ja hyvännäköinen. 

Hoidon lisäksi olen saanut nyt hyviä vinkkejä myös ihon kotihoitoon. En esimerkiksi tiennyt ennen, että ihoa ei kannattaisi puhdistaa vedellä. Kerron lisää näistä kotikikoista vielä osassa 3. 

muoti paivan-tyyli trendit ostokset
Kommentit (6)
 1. Alkaa vähäsen itekki miettiä tätä hoitoa nyt! Oon monen monta vuotta kärsinyt aknesta ja nyt se alkaa jo helpottamaan, mutta esim poskissa on arpia. En nyt muista kerroitko minkä hintaisia nämä hoidot ovat? 🙂

  Ja innolla täälläkin odotellaan osaa 3!

  1. Hinnat eroaa vähän, pääseekö päivällä vai iltapäivällä. Yksi kerta on 99 e päivällä ja 119 e iltapäivällä. Arpiin saattaa tosiaan tarvita pidemmän hoidon, mutta siitä kannattaa konsultoida Lauraa 🙂 Viiden hoitokerran sarja on 445e.

 2. Rakkaudella, Hannele
  25.4.2015, 11:20

  Kävin myös yhden kerran verran dui-hoidossa ja se oli kyllä hyvä, pitäisi mennä uudestaan. 🙂 Tosin hoitajani höpötti ihan koko hoidon ajan, mikä oli todella raivostuttavaa 😀 TAidan suunnata itsekin tuonne Lauralle.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  1. Voieiii!Joo suosittelen ehdottomasti Lauraa! Ei höpise 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *