IHOLLE KOSTEUTUSTA

Syksyn tehdessä tuloaan, alkaa usein ihoni kuivua hurjan paljon. Olenkin alkanut nyt jo ennakkoon hellimään ihoa kosteuttavilla tuotteilla. Sain Herbinalta testattavaksi muutamia ihonhoitotuotteita ja löysin hyvin nopeasti lempijuttuni niistä. 

Moisture Balance-sarja on täydellinen sarja kuivalle iholle. Tuotteet sisältävät muun muassa ravitsevia ja pehmentäviä öljyjä, kuten manteli- ja avokadoöljy. Luomu ruusuvesi taas virkistää ja tasapainottaa ihoa. Olen huomannut, että puhdistusmaito sopii helposti kuivuvalle iholleni paremmin kuin vesipesussa käytettävät tuotteet. Ihosta saa varmasti puhtaan, kun viimeistelee puhdistuksen ruusuvedellä. 

Iho on jotenkin yllättävän tasaisen värinen ja tuntuinen näiden tuotteiden jälkeen. Tuo ruusuvesi heleyttää kasvoja ja tasapainottaa sävyä. Kasvovoide sopii päivään tai yöhön, mutta olen käyttänyt sitä itse päivävoiteena. Sopii hyvin meikinkin alle, eikä lähde rullaamaan. 

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä lempparina on tuo ensimmäisen kuvan kasvonaamio. Sitä voi käyttää joko pikanaamiona, 15 minuutin tehokosteuttavana naamiona, tai yön yli pidettävänä yönaamiona. Iho on todella kosteutettu, muttei kuitenkaan yhtään rasvaisen oloinen tämän jälkeen. 

Parasta näissä tuotteissa on vielä niiden huokea hinta. Kaikki tuotteet ovat n. 5 euroa.

Nyt Herbinan Facebook-sivuilla on muuten kilpailu, johon voi käydä osallistumassa täällä. Herbina löytyy myös Instagramista @herbinasuomesta.

*Yhteistyössä Herbinan kanssa

Kommentit (2)
  1. Jo tuo 5€ hinta kertoo tuotteiden laadusta. Muutaman euron hintaisen tuotteen vaikuttavat raaka-aineet eivät voi olla kovin kummoisia.

    1. Mä oon aina vähän skeptinen siitä, että korkea hinta viestisi oikeastaan mitään laadusta. Usein ne on kuitenkin niitä simppeleitä raaka-aineita, jotka toimivat! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *