Italiaan haluan takaisin pian

DSC_9541.jpg

DSC_9255.jpg

Täällä Italiassa pyöriessäni olen alkanut haaveilla vähän pidemmästä reissusta tänne. Haluaisin vuokrata jostain auton, tai vaikka asuntovaunun ja ajella ympäri maata aina yöpyen yön tai pari aina uudessa paikassa. Täällä on niin vaihtelevia maisemia ja jopa kulttuuria riippuen siitä, missä päin maata on. 

 

Ruoka on fantastista, viinistä puhumattakaan, ihmiset ystävällisiä ja kieli kiehtovaa. Siitä jopa ymmärtää yllättävän paljon onnettomilla espanjan kielen taidoilla. Haluaisin katsella vuorimaisemia, seilailla Venetsiassa ja ihailla etelän upeita rantamaisemia. 

 

Välimatkat ovat lyhyitä moneen muuhun maahan verrattuna, joten autossa ei tarvitse viettää useampaa päivää. Saa nähdä saanko poikaystäväni innostumaan ajatuksesta, jos lähtisikin syksyllä pienelle autoreissulle. Yksin en uskalla nimittäin näitä teitä ajaa, veikkaan nimittäin että auto olisi aika nopeasti kolhuja täynnä kun tiet ovat niin kapeita. 

 

DSC_9615.jpg

DSC_9543.jpg

DSC_9545.jpg

DSC_9542.jpg

DSC_9583.jpg

DSC_9547.jpg

DSC_9546.jpg

DSC_9548.jpg

DSC_9605.jpg

DSC_9610.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Siis automatkat Italiassa on maailman parhaita! Pari vuotta sitten tuli pyörittyä autolla Gardajärven ympäristössä ja tänä vuonna oltiin Ligurian rannikolla ja siis upeampia paikkoja saa kyllä hakea! Autoilu Italiassa on kieltämättä ihan omaa luokkaansa; nopeusrajoituksia ei tunneta, kaistamaalauksilla ei ole niin väliä ja ohi mennään mitä hirveimmissä paikoissa, erityisesti mopolla. Meillekin oli sanottu että kuulemma paljon kivempi lähteä junalla tuonne Liguriaan, näkee paljon enemmän ja paljon helpompaa. Eipä sitten kuitenkaan kuunneltu neuvoja ja vuokrattiin silti auto ja oli ehdottomasti paras reissu ikinä! Todellakin siis suosittelen autoreissuja Italiassa, kyllä siihen hulluun autoiluunkin tottuu muutamassa päivässä ja maisemat on ehdottomasti kaiken sen pikku stressailun arvoset!

    1. Oi kuulostaa ihanalta! Mutta myös aika pelottavalta toi autoilukulttuuri 😀 Taidan ainakin itseni jättää pois ratin takaata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *