Jätä astiat altaaseen silloin kun sielussa salamoi

raide10.jpg

Istuimme viikonloppuna upeassa Airbnb- asunnossa ja ihastelin olohuoneessa katseen vangitsevaa suurta pastellisävyistä taulua. Siinä luki lapsenomaisella käsialalla ”tänään lähden”. Rakastuin tauluun ihan täysillä ja aloimme siitä innostuneena suunnitella myös omia maalausprojektejamme. Ystäväni kertoi haluavansa maalata taulun, jossa lukee tuo otsikon lause. Se on Anssi Kelan kappaleesta, jota en ollut koskaan kuullut. Kappale sinänsä ei herättänyt suurempia tunteita minussa kun sen äsken kuuntelin, mutta tuo kohta osuu ja uppoaa.

Mielestäni se kuvaa nimittäin tätä hetkeä paremmin kuin mitään. Pyykkivuori kasvaa kasvamistaan, tiskikone on purkamatta ja ikkunatkin pitäisi pestä. Juuri sellaisia rutiininomaisia tehtäviä, joita niin paljon kaipasin reissuillamme. Nyt kuitenkin sydän halajaa kalliolle makoilemaan ja kuuntelemaan musiikkia, valvomaan öitä, katselemaan auringonlaskua ja -nousuja, tekemään hölmöjä päätöksiä järkivalintojen sijaan, juomaan viiniä pahvimukeista merentantaan, istumaan pyörän tarakalle vailla päämäärää, siirtämään rutiineja, tekemään enemmän sitä mitä haluaa, kuin sitä mitä pitäisi. 

Näillä ajatuksilla starttaan toisen päivän kauniissa Köpiksessä. Nauttikaahan tekin ihanista ilmoista, kyllä ne tiskit odottaa!

 

raide4.jpgraide1.1.jpg

raide5.jpg

raide8.jpgraide7.jpg

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (12)
 1. Raiteilla? Oliko lupa? Oikeasti on vastuutonta olla junaraiteilla, vain hyvien kuvien vuoksi.
  Suomessahan tämä on laitonta.

  T. Nyt mun sielussa salamoi

  1. Ihanaa että sun sielussa salamoi! Tää oli aidatulla alueella, jossa ei ollut liikennettä 🙂 mutta ihana kun välität!

 2. UPEITA kuvia! Ja sinä. Ja mekko! Ah.

  Ps. Laitoin sinulle sähköpostiin kyselyä koskien mahdollista kuvausta. Tulikohan se perille? Haluaisin vaan varmistaa, että tulikohan se perille. Muuten ei ole kiirusta asian kanssa 🙂

  1. Heiiiiii kiitos kun muistutit! Laitoin heti sulle viestiä <3 Ja anteeeeeksi kun on kestänyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *