JOHNNY RAMONE

Heti joudun pyörtämään sanani niistä paremmista kuvista. Suoraan sanottuna lähipäivät ovat olleet niin ihania helteen ansiosta, että kotona on tullut vain pyörähdettyä. Laukku on ollut täynnä vilttiä, eväitä ja vaihtovaatteita eikä kamera ole ollut mielessäkään. Olen yrittänyt pitää tästä kesästä kynsin ja hampain kiinni, ettei se vain loppuisi kesken kaiken. Sen takia joka ilta on tullut pelailtua korista, oltua kävelyllä tai istuttua iltapalapiknikillä myöhään yöhön. En muista millon viimeksi asuntomme olisi ollut näin kamalassa kunnossa. Päivässä ei tule vain vietettyä niin paljon aikaa sisällä, että ehtisi pestä esimerkiksi tiskikoneellisen. Mutta nautitaan nyt tästä ja siivoillaan sitten syssymmällä. 

Tässä kuitenkin nyt parin päivän takaista asua yhden kuvan muodossa. Päällä oli Zaran lyhyt kellohame, niittitoppi ja Johnny Ramone- paita. Bändipaidassa olevat metallirenkaat tulivat muuten aika kuumiksi hellepäivänä ja kirosin mielessäni asuvalintaani moneen otteeseen, kun polttomerkitsin itseäni aina asentoa vaihtaessani. 

Yritän saada vielä tässä kesän aikana vähän parempiakin asukuvia blogiin, kun te niitä toiveviikolla paljon toivoitte. Asuista puheenollen, olen tänä lauantaina Wanhalla bongailemassa illan parhaita pukeutujia. 10 lemppariani pääsevät jonon ohi baariin sisään. 

Loppuun vielä tämä IHANA kappale, jota olen nyt pari päivää kuunnellut loopilla. Tässä on jotenkin niin upea tunnelma. Enjoy!

//www.youtube.com/embed/iX-QaNzd-0Y?wmode=transparent

Kommentit (2)
  1. Missä tämä Wanha sijaitsee? 🙂

    1. Se on siis Wanha ylioppilastalo, Helsingissä. Kolmen sepän patsaan hujakoilla Manskulla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *