Jotkut asiat paranevat vanhetessaan

 

DSC_3461.jpg

Jotkut asiat kestävät hyvin aikaa, tai jopa parantuvat ajan kuluessa. Tietyt ihmissuhteet, huonekalut, viinit tai vaatteet ovat sellaisia. Yhteistä näille kaikille on laatu. Ostan nykyään harvoin vaatteita ja silloin niissä täytyy olla jotain todella erityistä. Rakastan vaatteita, joita voin kuvitella käyttäväni vielä vuosikymmenien päästä tai mahdollisesti antamaan niitä eteenpäin omille lapsille. 

Eilisen asu koostui juuri tällaisista vaatekappaleista. Mokkahame on poikaystävän äidin vanha ja edelleen ajankohtainen. Olen käyttänyt sitä jo monta vuotta, eikä se tunnu olevan koskaan poissa muodista. Pieni ajan patina näkyy mokassa, mutta se ei haittaa lainkaan. 

Silkkinen kauluspaita on alunperin isoisäni ja hän on teettänyt sen räätälillä joskus kymmeniä vuosia sitten. Sen jälkeen se on ollut käytössä ensin hänellä monta vuotta, sen jälkeen isälläni ja vielä hänen vaimollaan. Edelleen paita on kuin uusi, ja luultavasti tulee olemaan minun käytössäni monet vuodet. Klassikko, joka sopii asuun kuin asuun. 

 

DSC_3456.jpg

DSC_3468.jpg

DSC_3447.jpg

Pictures: Sanni Trishin

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit (6)
 1. Tuota tekniikkaa noudattaen voi onnistua keräämään aika lailla täydellisen ja omannäköisen vaatekaapin. Omat lempparini ovat usein jonkun vanhoja. Äidin vanhat liehuhousut toimivat vuosikymmenestä toiseen, samoin isoäidin vanhat Pariisista kymmeniä vuosia sitten hankitut ilmavat puserot. Tekemistäni Chanelin ja Chloen 2nd hand-aarteista puhumattakaan. 🙂

  1. Oiii! Kuulostaa t ä y d e l l i s e l t ä vaatekaapilta! <3 

  2. Tään oon todennut itekin. Munkin vaatekaapin parhaat palat on juurikin joko jonkun vanhemman sukupolven vanhoja tai sitten ystävän vanhoja ja antamia. 🙂 Ja sit tietty monet kirppareilta pelastetut!

   Ihana postaus (taas!) Elisa. <3

   1. Niinpä! Rakastan asioita, joilla on tarina. Ja myös sellaiset, jotka ovat juurikin kirppikseltä ja monta vuosikymmentä vanhoja. Ja sitten voi vain miettiä että missäköhän kaikkialla tämäkin vaate on ollut mukana. Ja kiitos, kiva kun luit! <3

 2. Ja sun asut ne menevät aina nappiin.
  Tyylikästä, persoonallista ja asu kun asu iskee just sun omalla jutulla.

  Aurinkoa!

  1. Voi ihanasti sanottu 🙂 kiiitos ja ihanaa viikonloppua! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *