Jungle swirls

Nyt on ollut paljon puhetta blogien sisällöistä, kiiltokuvamaisuudesta ja aitoudesta. En nyt lähde siihen paneutumaan itse syvemmin, sillä veikkaan että aihe kyllästyttää jo monia. On kuitenkin tullut pantua merkille se, että kirjoittaessa ja tehdessä blogia lukijalähtöisesti, on mahdotonta tietää, mistä jutuista te pidätte. 

Tuntuu että jos ei ole jotain järkevää tai syvällisempää sanottavaa, on ihan turha edes kirjoittaa mitään. Miksi ketään kiinnostaisi arkiset höpöttelyni, saatika sitten selostukset siitä, mitä olen tehnyt? Kuitenkin kaikkea järkeä vastaan juuri tällaisia asioita tykkään itse lukea muiden blogeista. En ajattele, että kukaan seuraa tätä blogia minun elämäni kiinnostavuuteni takia, vaan nimenomaan aiheiden, reseptien, treeni- ja matkavinkkien ja keskustelun. Sen takia arkisemmat postaukset jää julkaisematta, ei suinkaan siksi että koettaisin pitää yllä jotain kiiltokuvamaista kulissia. 

Viimeaikoina täällä onkin ollut ihan loistavaa keskustelua kommenttiboksissa, joten kiitos siitä teille! :)

Tänään päässä ei kuitenkaan ole pyörinyt mitään kovin timanttisia uusia ajatuksia, joten tulin vain jakamaan viime viikkojen käytetyimmän asun. Tämä Samsøe samsøen mekko on mitä täydellisin tanssimekko ja sellainen toimistoasu, joka houkuttelee lähtemään after workeille. Viime päivinä ei tosin ole tullut after workeilla juostua. Sen sijaan olen lataillut akkuja kotona tulevia reissuja varten ja rakentanut iltaisin palapeliä :D Hirmu terapeuttista ja rentouttavaa. 


Dress & Jacket - Samsøe Samsøe, Shoes - &Other stories, Hat - Camden Market

Pictures: Kaisa Turunen, edit: me

Kommentit

Roosa Mononen (Ei varmistettu) http://roosamononen.com

Vitsi toi mekko on kyllä söpö, jäin itsekin hypistelemään liikkeessä tota! Ja oon samoilla linjoilla tuossa sisällöntuottamisessa, tykkään itsekin tuottaa sisältöä jolla on joku kunnon aihe, koska tuntuu että arkiset höpöttelyt on juurikin liian arkisia, vaikka itsekin niitä tykkään muilta kyllä lukea! Mutta toisaalta, jos oma juttu onkin juuri enemmän se mietityn ja panostetun sisällön tuottaminen ja siitä nauttii, niin miksipä sitä lähteä muuttamaan!
http://roosamononen.com

Elisa Lepistö

Se on just noin :) pitää tehdä sellaista sisältöä mikä tuntuu itselle luonnolliselta, vaikka tekisikin lukijalähtöisesti! Ja kiitos, mekko on kyllä ihan lemppari. En malta odottaa että pääsee kesällä käyttämään ilman sukkahousuja!

Minnea
Minnean muruja

Vau, mikä mekko!
Itsekin tykkään lukea ihan arkisia kuulumisiakin. Sun blogi on kyllä ihanan monipuolinen, ja en edes aloita sun upeista kuvista!

Elisa Lepistö

Voi ihana kuulla <3 kiiiitos! 

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Upea tuo mekko, vau! &lt;3

Elisa Lepistö

Kiitos Hemppe! :) 

Yhtä sirkusta!

Upeita kuvia! Mä en ole koskaan ollut noin kuvauksellinen! Toiset vaan on luonnostaan! En mäkään uskonut, että kukaan lukisi mun arkisia juttuja arkisine ja huonotasoisine kuvineen, mut kyllä, joku lukee minun lisäkseni, joten miksipä eivät kiinnostuisi näin upeilla kuvilla kuvitettuun blogiin. Ihana!

Elisa Lepistö

Harjoittelun ja hyvä kuvaajan tulos ;) ja arkisia juttuja on välillä ihan paras lukea. Niihin pystyy samaistumaan parhaiten :) 

Kommentoi