Jungle swirls

DSC_3439.jpg

Nyt on ollut paljon puhetta blogien sisällöistä, kiiltokuvamaisuudesta ja aitoudesta. En nyt lähde siihen paneutumaan itse syvemmin, sillä veikkaan että aihe kyllästyttää jo monia. On kuitenkin tullut pantua merkille se, että kirjoittaessa ja tehdessä blogia lukijalähtöisesti, on mahdotonta tietää, mistä jutuista te pidätte. 

Tuntuu että jos ei ole jotain järkevää tai syvällisempää sanottavaa, on ihan turha edes kirjoittaa mitään. Miksi ketään kiinnostaisi arkiset höpöttelyni, saatika sitten selostukset siitä, mitä olen tehnyt? Kuitenkin kaikkea järkeä vastaan juuri tällaisia asioita tykkään itse lukea muiden blogeista. En ajattele, että kukaan seuraa tätä blogia minun elämäni kiinnostavuuteni takia, vaan nimenomaan aiheiden, reseptien, treeni- ja matkavinkkien ja keskustelun. Sen takia arkisemmat postaukset jää julkaisematta, ei suinkaan siksi että koettaisin pitää yllä jotain kiiltokuvamaista kulissia. 

Viimeaikoina täällä onkin ollut ihan loistavaa keskustelua kommenttiboksissa, joten kiitos siitä teille! 🙂

Tänään päässä ei kuitenkaan ole pyörinyt mitään kovin timanttisia uusia ajatuksia, joten tulin vain jakamaan viime viikkojen käytetyimmän asun. Tämä Samsøe samsøen mekko on mitä täydellisin tanssimekko ja sellainen toimistoasu, joka houkuttelee lähtemään after workeille. Viime päivinä ei tosin ole tullut after workeilla juostua. Sen sijaan olen lataillut akkuja kotona tulevia reissuja varten ja rakentanut iltaisin palapeliä 😀 Hirmu terapeuttista ja rentouttavaa. 

DSC_3386.jpg

DSC_3399.jpg

DSC_3426.jpg

DSC_3400.jpg

DSC_3414.jpg

DSC_3458.jpg

DSC_3445.jpg

DSC_3384.jpg

Dress & Jacket – Samsøe Samsøe, Shoes – &Other stories, Hat – Camden Market

Pictures: Kaisa Turunen, edit: me

Kommentit (8)
  1. Upeita kuvia! Mä en ole koskaan ollut noin kuvauksellinen! Toiset vaan on luonnostaan! En mäkään uskonut, että kukaan lukisi mun arkisia juttuja arkisine ja huonotasoisine kuvineen, mut kyllä, joku lukee minun lisäkseni, joten miksipä eivät kiinnostuisi näin upeilla kuvilla kuvitettuun blogiin. Ihana!

    1. Harjoittelun ja hyvä kuvaajan tulos 😉 ja arkisia juttuja on välillä ihan paras lukea. Niihin pystyy samaistumaan parhaiten 🙂 

  2. Upea tuo mekko, vau! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *