Kahvakuula & core-tuntikokeilu

Kävin viime torstaina testaamassa HappySoulin kahvakuula & core- tuntia Sportsetterin kautta. Jos hot jooga ei ollut mun juttu, niin tämä oli kyllä taas juuri sitä mitä kaipasin. Tuntikuvauksessa sanottiin näin: ”Tunti on rankka lihaskuntotunti, jossa käytetään kahvakuulaa ja kehon omaa painoa. Tunnilla keskitytään varsinkin tukilihaksiston kehittämiseen. Selkeät, isot liikkeet voimistavat rankaa ja parantavat kestävyyttä ja ryhtiä. Tunti sopii kaikille, mutta on haastava.”

 

Huomasin Sportsetterin sivuilta, että ystävälläni oli sama passi käytettävänään ja ehdotin että mennään yhdessä sinne. Hänellä olikin sopivasti salikamppeet töissä mukana, joten sain seuraa tunnille. Ohjaajana toimi hurmaava Jukka Ruotsalainen, joka oli ihan omaa laatuaan tsemppaamisessa ja fiiliksen luomisessa. Oikeastaan kaikissa ryhmäliikuntamuodoissa mielestäni vetäjällä on todella iso rooli ja hyvä ohjaaja saa ihmiset todella ylittämään itsensä. Jukka hymyili koko tunnin ja muistutteli myös meitä muita vapauttamaan kasvot irvistyksistä. 

 

Koko tunti mentiin aika kovalla sykkeellä ja liikkeet olivat oikeasti rankkoja. Jossain vaiheessa Jukka ilmoitti, että teemme 100 punnerrusta ja minulta pääsi spontaani naurunpyrskähdys. Olin jo ennen sitä nimittäin aivan loppu ja luulin että se on vitsi. Mitä vielä, 50 + 50 naisten punnerrusta tuli puserrettua vielä siihen päälle. Tunnin jälkeen olo oli kaikkensa antanut, mutta todella hyvä. Muistin taas, minkä takia ryhmässä treenaaminen kannattaa. Tulee ylitettyä itsensä, kun muista saa niin hurjasti voimaa. Minulla on HappySoulille vielä toinenkin kokeilukerta ja aion ehdottomasti käyttää sen. 

 

Energistä viikonlopun alkua kaikille!

Kommentit (2)
  1. Vau, kuulostaa upealta! Pitäisi itsekin joskus kokeilla kahvakuulaa. Olen aina ajatellut, että se on semmoisten yli viisikymppisten hissuttelulaji, missä käydään vain juoruamassa viikon juorut. Ei vissiin ihan niin!:D Pitää testata!

    1. Joo ei tosiaan! 😀 se on siitä kiva, että voi itse valita oman vaatimustason mukaan painot. Mulle riitti kyllä melko kevytkin kuula saamaan mut ihan rikki 😀 siinä yhdistyy niin hyvn lihaskunto ja cardio.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *