Kanaa ja parsaa

Jälleen ruokavinkkejä tänään vuorossa. Suosikkini kana ja vuohenjuusto näyttelivät pääosaa tässäkin illallisessa. Pidän uuniruoista, siksi että ne valmistuvat kuin itsestään.  Ostoslistalle:

  • Ohuita kanan rintafileitä
  • Kasviksia uuniin, itsellä 2 punasipulia ja 2 tomaattia
  • Vuohenjuustoa
  • Pestoa
  • Parsaa

 

  Mausta kanat mielesi mukaan ja asettele ne pellille. Itse käytin vain hiukan suolaa. Viipaloi vuohenjuusto ja asettele kanojen päälle. Leikkaa kasvikset pienemmiksi ja heitä mukaan pellille.Lisää pippuria koko komeuden päälle, ja laita uuniin n.225 astetta ja puolisen tuntia(?), olen todella huono kellottamaan. Katsokaa kuitenkin vaikka veitsellä, että kana on kypsää jokapuolelta. Tällä välin voikin keittää parsat. Keitin vedessä, jossa oli liraus öljyä ja muutama valkosipulin kynsi. Ilmeisesti tähän tarvitsisi jonkin sortin parsankeittokattilan, mutta ihan hyviä niistä tuli noinkin. 🙂

 

 Sitten vain lautaselle koko komeus, ja pestoa sivuun. Oikeasti söin 2 pihviä 😀 Huomenna tulossa vähän ajatuksia ”ahmimisesta”, ja sen syistä, sekä litteän masun salaisuus 😉

EDIT: en tiedä miksi,mutta uusi teksti tuli tämän alle! Tarvitsen ehkä apua joltain vähän kokeneemmalta bloggaajalta 😀

Kommentit (15)
  1. Parsankeittokattila 😀

    1. Haha, eikö oo joku sellanen? 😀

    2. Ja kyllä vain, parsan keittämiselle on oma kattilansa olemassa 😉 Tosin ei sen kummempi kuin tavis kattilakaan 😀

  2. En malta odottaa postausta litteän mahan salaisuudesta! Sulla on ihana blogi!:)

    1. Kiiitos hirmuisesti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *