KAUKANA VESIJUMPASTA

Uimapuvuista tuli vielä vähän aikaa sitten lähinnä vesijumppa, eläkeläiset rantakohteissa tai ala-asteen uintitunnit. Ei mitään liian positiivisia mielleyhtymiä. Vaikka lämmöllä muistelenkin sitä omaa ensimmäistä Speedoani, joka kului puhki takapuolesta stadikan vesiliukumäessä liukumisesta, en pukisi sellaista välttämättä rannalle päälleni. 

Tämän mustan yksilön kohdalla kuitenkin mielikuva uimapuvuista muuttui täysin. Klassinen leikkaus pienellä twistillä, joka sopii myös bodyksi korkeavyötäröisten housujen tai shortsien kanssa. Uimapuvut ovat myös käytännöllisempiä esimerkiksi surffauksessa. Niin monta kertaa olen joutunut aaltojen pyöritykseen bikinit päällä ja noussut pintaan niin, että narut ovat avautuneet ja niitä on saanut sukellella kamalalla paniikilla. 

Muokkasin vaihtelun vuoksi kuvat vähän eri tavalla kuin yleensä. Pidän tällaisesta hiukan dramaattisesta tunnelmasta, joka näissä on. Kuvia katsellesani huomasin myös pigmenttihäiriön oikeassa reidessäni ja siitä tuli hauska tarina mieleeni. Pienenä nimittäin parhaalla ystävälläni oli pigmenttihäiriö, ja koska hän oli minua vanhempi ja muutenkin kaikin puolin sairaan makea tyyppi, halusin itsellenikin sellaisen. 

Mielestäni oli nimittäin niin hienoa, että kehossa on jotain poikkeavaa tai erilaista, sillä se teki silmissäni ystävästäni vielä uniikimman. Yhtenä kesänä jalkaani sitten tuli tämä vaaleampi väriläiskä, joka ei siitä enää ole lähtenyt. Sain siis mitä halusin, ja edelleen kannan pigmenttiläiskäni ylpeydellä. 

Minkälainen tuomio teiltä tulee uikkareille? hot or not? 

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit

RR (Ei varmistettu)

Mistä uikkari on? Ihana!

Elisa Lepistö

Uikkari on Nellyltä! Niin mustakin :)

Kriselda (Ei varmistettu)

Big like! Ja ihana Elisa! Kyl noi alkaa olee seksikkäämpiä kuin biksut :)
Mistä sun puku on?

Elisa Lepistö

Kiitos Kriselda! :) se on nellyltä!

mery (Ei varmistettu)

Kaunis uikkari. Ja kaunis sinä :) Olis muuten hauska jos kertoisit lisää edellisessä postauksessa mainitsimistasi hyönteisistä/skorpioneista! Olen miettinyt ulkomaille lähtöä ja mietin että miten niistä selviää/ onko ne vaarallisia! Skorpionit ainakin kuulostaa kamalalta... :O 

Elisa Lepistö

Mitä haluisit kuulla? Täällä ei ainakaan ole myrkyllisiä skorppareita tai hämiksiä, vaikke ne voivatkin pistää. Kyllä kannattaa aina tietysti ötököiltä suojautua. Hyttysetkin on pahoja taudinkantajia. Mutta siihenkin tottuu kun vaan lähtee reissun päälle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Millä ohjelmalla muokkaat kuvasi kännykässä ja tietokoneessa

Elisa Lepistö

Koneella yleensä Lightroomissa, nämä on poikkeuksellisesti Photarilla muokattu. Puhelimella niinkin alkeellisesti kuin Instagramissa :D Niitähän on nykyään vaikka mitä parempiakin ohjemlmia, mutta en ole jotenkin saanut aikaiseksi tutustua. 

Norppu (Ei varmistettu)

No nyt on makeet kuvat! Tykkään tästä editointityylistä todella paljon. Helpottaa tietty että mallikin on noin upea :) uikkari tilaukseen!

Elisa Lepistö

Voi kiiitos! <3 Mäkin tykkään tästä tunnelmasta. Välillä vähän jotain erilaista!

Kommentoi