Kehonhuoltoviikonloppu

DSC_0227.jpg

Tällä viikolla tein ensimmäistä kertaa varmaan kymmeneen vuoteen kunnon penkkipunnerruksia. Eihän siinä varsinaisesti noussut oikein muuta kuin pelkkä tanko, mutta silti on lihakset olleet koko loppuviikon ihan tuhottoman kipeät. Päätinkin tehdä itselleni palveluksen ja keskittää kaiken huomion tänä viikonloppuna kehon ja mielen hyvinvointiin. 

Luin eilen illalla vain kirjaa, menin jo ennen kymmentä nukkumaan ja heräsin aamulla ilman kelloa puoli 7 virkeänä. Tuntuu ihanalta olla näin aikaisin hereillä, ihan omasta tahdosta kaiken lisäksi. Ainoa sovittu meno viikonlopulle on tänä aamuna brunssi, jolla treffaan yhtä ihanaa naista. Sen lisäksi ajattelin vain venytellä perusteellisesti, tehdä pelkkiä herkkuruokia, nukkua 9 tunnin yöunia ja lukea tuntikaupalla kirjoja. 

Pientä digitaalista detoxia ja kehon hellimistä, joka välillä arkena unohtuu. Ihanaa! 

Vaikka olen sitä mieltä, että itsestään täytyy pitää huolta arkenakin ja säännöllisesti, tuntuu että silloin tällöin tälläinen kunnon kehonhuoltoviikonloppu on todella tarpeellinen. Voisi yrittää ainakin kerran parissa kuukaudessa pitää tällaisen pienen retriitin, vaikka sitten tällä tavalla ihan kotona. 

Nautinnollista viikonloppua myös kaikille teille!

DSC_0220.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *