Kerrospukeutumisen uudet säännöt

Siinä, missä ennen kerrospukeutuminen oli pitkälti "pienimmät vaatekappaleet alle - suurimmat päälle"- tyyppisellä logiikalla noudatettua, nykyään säännöt ovat tuntuneet poistuvan kokonaan. Juhlamekon voi pukea vaikka villapaidan päälle tai yöpaitaa muistuttavan silkkimekon risaisten farkkujen pariksi. Hauskinta ilmiössä on mielestäni se, että omia niin kovin tuttuja vaatekappaleita voi yhdistellä täysin uudella tavalla ja saada ne tuntumaan ihan uusilta. 

Itse puin isoisäni vanhan silkkikauluspaidan olkapäät paljastavan neuleen pariksi. Laadukas valkoinen miesten kauluspaita on muutenkin yksi käyttökelpoisimmista vaatekappaleista mitä tiedän. Hihat voi kääriä ja helmat työntää housuihin skarpimpaa ilmettä hakiessa, tai kaiken jättää lepattamaan löysiksi boheemimpaa vibaa halutessa. Napit voi jättää auki tai napittaa ylös asti, puhumattakaan sitten koruista, vöistä tai solmioista, joilla saa kullakin täysin erilaisen lookin aikaan. 

I love to combine my old clothes different ways than I'm used to. My latest obsession is to layer things more creatively. Silk dresses with ripped jeans or tiny knits over huge collar shirts. 

Pictures: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Wowzaa!

Elisa Lepistö

Jauzaaaa krisuli <3

V.J. (Ei varmistettu)

Upea! Mitä kauluspaidan alla on? Mekko vai shortsit? Entä laukku?

Elisa Lepistö

Kiitos! Alla on shortsit ja laukku on vanha, aluperin Nellyltä :)

Jennnny (Ei varmistettu)

Mutta noi kengät! Kruunaavat asun :)
Mistä ne mahtavat olla?

Elisa Lepistö

Kiitoksia! Ne on Zarasta, mutta monta vuotta vanhat :/

Kommentoi