Kesälook-kilpailu

Olen suuri festarifani, koska niissä yhdistyy niin monta rakastamaani asiaa.

Hattu Ellos Accessories/ Mekko Ellos Collection/ Mokkalaukku Ellos Accessories/ Bootsit Ellos Shoes

 

Olen suuri festarifani, koska niissä yhdistyy niin monta rakastamaani asiaa. Kesä, livemusiikki, ystävät ja tietysti kaikki festariasut. Olemme Californiassa juuri silloin kun on legendaariset Coachella-festarit ja toivon että saisimme jollain ihmeen kaupalla vielä liput sinne, vaikka kyseinen viikonloppu onkin jo loppuunmyyty. 

 

Inspiroidun joka kevät upeista Coachella-lookeista, jotka täyttävät Pinterestin ja muotiblogit. Pakatessani Californiaa carten, päätin lähteä melko festarihenkisellä matkapuvustolla: farkkushortsit, bootsit, hippimekkoja, lierihattu ja bändipaitoja. Niitä on helppo yhdistellä toisiinsa ja luoda erilaisia asukokonaisuuksia. 

Kuuman kesäpäivän ehkä paras asuste on suuri lierihattu, jolla voi suojautua auringonpistokselta ja varjella kasvoja UV-säteilyltä. 

 

Elloksella on nyt käynnissä Oma kesä look- kilpailu, jossa voit tehdä oman kollaasin.

 

Kaikista tehdyistä kollaaseista valitaan voittajat jotka saavat 1000€, 500€ ja 300€ arvoiset lahjakortit Ellokselle. Elloksen tiimi ja MyCosmon Alexa valitsevat voittajat eniten ääniä saaduista kollaaseista.

 

Oma lookkini sisältää mustan rennon spagettiolkaimisen mekon, vaaleat nahkabootsit joilla jaksaa jorailla koko päivän, mustan lierihatun ja ison hapsulaukun johon mahtuu kaikki tarpeellinen. 

Kommentit (2)
  1. Uuu!! Pitääpä kysyä Maddelta, että mistä he hankkivat!:) Olis kyllä ihan superia päästä sinne. Ja tosiaan lineup on ihan järkyttävän hyvä!! Kiitos vinkistä 🙂

  2. Hei laitappa LA Madden Marikalle viestiä, sillä hän hankki miehensä kanssa liput Coachellaan ihan viime tingassa viime vuonna. Itse kun olin ostanut aikaisemmin.. mutta kyllä niitä pitäisi jostain mustastapörssistä saada ihan telttaspotin kanssa 🙂 Hotellit ovat aika kalliita! Toivotaan, että tärppää, koska Coachella on mahtava ja tänä vuonna line-up on huippu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *