Kesätreeni-intoilua

En malta odottaa, että ilmat lämpenevät ja pääsen taas treenaamaan ulkosalla. Viime kesällä ja alkusyksystä tein 80-90% treeneistäni ulkona. Mielestäni mielikuvitusta käyttämällä ulkonakin voi tehdä todella monipuolisia harjoituksia. Samalla saa nauttia raittiista ilmasta. Tulen varmasti tänä kesänä jakamaan näitä treenejä täällä blogin puolella myös. Toinen hyvä puoli niissä on se, että niitä toteuttaakseen ei tarvitse kuin lenkkarit ja treenivaatteet!

 Yleensä pyrin keskittymään hetkeen ja nauttia juuri siitä ajasta. Mutta nyt en voi olla intoilematta hiukan tulevasta kesästä! Nyt on oikeastaan kaikista ihanin aika, kun tietää että pimeä aika on vihdoin selätetty ja kaikki kiva on vielä edessä. Toivottavasti teille tulee näistä kuvista yhtä hyvä fiilis kuin minulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat täältä

Tässä oiva tapa treenata punnerruksia, jos tavalliset tuntuvat liian rankalta.Tasoa voi pikkuhiljaa madaltaa (ruokapöytä-tuoli-sohvapöytä-kenkähylly-maa) ja yhtäkkiä huomaa pystyvänsä tekemään ihan tavallisia punnerruksia. Itse teen kotona nykyään sellaisia punneruksia tason kanssa, missä kämmenet ovat ihan vierekkäin tasolla ja punnerrusta tehdessä kädet melkein suorana. Mutta, vaikka fiilistelin tässä nyt tulevaa kesää, niin nautitaan nyt tästä keväästä myös ja ihanan aurinkoisista päivistä. Voihan siellä ulkona tehdä nyt jo vaikka mitä! 🙂 Aurinkoista sunnuntaita toverit!

Kommentit (34)
  1. Ite oon nyt vasta tajunnut ton veden juomisen tärkeyden, vaikka siitä on monesti saanutkin lukea. Vesihän on oikeastaan aivan yhtä tärkeä juttu lihaksille kuin proteiinikin!thelifeofballer.blogspot.com

    1. Niinhän se on! Ja muutenkin koko elimistölle 🙂 monet asiat tajuaa kunnolla vasta, kun kokeilee itse! 😀

  2. Iha ekana pakko sanoo et tästä siu blogista saa tosi paljo innostusta omaaki urheiluu ja tää on muutekki tosi ihana! Ja varsikki ku kattoo noita siu lihaksia.. Itelläni oli kutakuinki noi kivat kunnes tuli talvi ja liikkumine rajottu 🙁 Nyt ootan innolla kevättä et voi taas alkaa kuntoilee, kova sali himoki, mut kaiken kiireen ohella ei sinne oikeen kerkiä 🙂

    1. Kiitos hirmuisesti Annu! 🙂 Ihan pian ne lumat sulaa! Itsekin odotan sitä jo kun kuuta nousevaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *