Kevään kiinnostavin sarjauutuus – Big Little Lies

BLL_101_011016_HG_0208.jpg

Kaupallinen yhteistyö: HBO Nordic – Sarjojen koti

Pääsin katselemaan muutamia 20. helmikuuta HBO Nordicilla alkavan Big Little Lies -minisarjan jaksoja etukäteen. Lähiaikoina on sarjat voittaneet elokuvat ihan 6-0 mielenkiinnossani. Siinä missä ennen sarjoja saattoi katsoa sivusilmällä tai televisio oli vain auki muun puuhan taustalla, nykyään television ääreen liimautuu samalla tavalla kuin elokuvateatterissa. Huippunäyttelijät ja sarjojen mahdollistama syventyminen henkilöhahmoihin luo ihan erityisen tunnelman, joihin elokuvan aikana harvoin pääsee. 

Kun kuulin Big Little Liesin näyttelijäkaartin, johon kuuluu muun muassa Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård ja Zoë Kravitz, olin jo täysin myyty. Sarja kestää 7 jaksoa, ja sen on käsikirjoittanut moninkertainen Emmy-voittaja David E. Kelley ja ohjannut Oscar-ehdokkaana ollut Jean-Marc Vallée. Tarina on peräisin Liane Moriatyn samannimisestä menestyskirjasta. Enpä oikein houkuttelevampaa komboa osaisi itse kehitelläkään. 

Sarja kertoo Kaliforniassa sijaitsevan pikkukaupungin perheiden elämästä ja siitä, kuinka täydellisen näköinen elämä voi kätkeä alleen suuria salaisuuksia. Se kietoo katsojan pikkuhiljaa otteeseensa, kun kulissit alkavat murentua. Hulppeissa maisemissa, toinen toistaan kauniimmissa kodeissa ja onnellisen näköisissä avioliitoissa onkin kaikissa taustalla omat salaisuutensa. Sarja tarjoaa myös huumoria, vaikka monet aiheista ovatkin synkkiä. 

Big Little Lies on saanut ajattelemaan myös oikean elämän kulisseja, somea ja sitä millaista imagoa kukin pitää yllä. Kun oikeastaan ei voi tietää edes lähimpien ystävien elämästä varmuudella mitään. Näennäisen onnen taakse voi olla piilotettuna vaikka mitä. Somen kanssa tämä tietysti korostuu. Voimme kuvitella tietävämme jostain tuntemattomastakin henkilöstä kaiken. Luomme omat kuvitelmamme sen osan varaan, jonka hän valitsee näyttää. 

Suosittelen sarjaa kaikille, jotka kaipaavat sarjalta elokuvamaista tunnelmaa, tähtinäyttelijöitä, mielenkiintoista dialogia ja tiukasti otteeseensa saavaa juonta. 

Arvon loppuun vielä 3 pakettia HBO Nordicin kahden kuukauden arvokoodia (arvo 19,90€) uusille käyttäjille (ei sitovuutta). Hbo Nordic tarjoaa myös elokuvia, stand uppia, dokumentteja ja muita laatusarjoja, kuten esimerkiksi Girls, Westworld, Game of Thrones ja True Detective. Voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

BLL_101_012716_HG_0283.jpg

BLL_101_040516_HG_0028.jpg

Pictures: HBO Nordic

Kommentit (62)
  1. Vieläkö ehtii mukaan arvontaan? 😀

  2. Mukana arvonnassa myös! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *