Keväinen NYC

DSC_6202.jpg

Kun kapusin ensimmäistä kertaa rappusia ystäväni uuden asunnon rappukäytävässä, katseeni kiinnittyi alemman kerroksen ovimattoon. ”It’s about TIME you got back home” matto julisti. Ja siltähän se totta tosiaan tuntuikin. On ollut ihana huomata tuntevansa tämä kaupunki jo niin hyvin. En ole koskaan tuntenut vastaavaa missään muussa kaupungissa kuin Helsingissä. Ja jotenkin missään ei ole tuntunut näin kodilta. Ehkä olen asunut täällä jossain aiemmassa elämässäni. 

Te olette varmaan jo saaneet tarpeeksenne Nyc-fiilistelyistäni (tuli selväksi jo, tykkään New Yorkista…) joten hehkutuksen sijaan tällä kertaa vähän kuvia keväisestä downtownista. Toivottavasti vappusäät suosivat teitäkin ja pääsee aloittamaan piknikkauden aurinkoisissa tunnelmissa! 

 

When I climbed on a stairway to my friends new apartment for the first time, I noticed this doormat on the lower level of my friends flat. It said ”It’s about TIME you got back home”. And it most definitely feels that way. I’ve never felt this home in anyplace else than Helsinki. Maybe I’ve lived here before in a previous life 😀 

DSC_6203.jpg

DSC_6204.jpg

DSC_6212.jpg

DSC_6213.jpg

DSC_6214.jpg

DSC_6253.jpg

DSC_6254.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Ihania värejä, rakastuin tuohon vaaleanpunaiseen rakennukseen. Vaikuttaa ihan superonnistuneelta reissulta, ainakin silmänruoan perusteella!

    1. On ollut kyllä super onnistunut reissu. Kiva kun on ollut kunnon kamera mukana reissussa niin on tullut räpsittyä paljon kuvia 🙂

  2. New Yorkin kevät on kyllä ihana, vaikka viime aikaisiin lämpötiloihin nämä tämän viikon lämpötilat ovat olleet taas melko kylmät. Toivottavasti lämpenee pian taas!

    Kiva, kun laitat ravintola-vinkkejä! Laitan ne aina ylös, niin muistan sitten käydä kokeilemassa… näyttää niin hyvältä noi ruoat 🙂

    1. Joo siis tänään olin talvitakissa ja villapipossa ja silti oli kylmä 😀 Jaiks!! Mutta huomenna pitäisi olla lämpimämpää 🙂 Ja kiva että raflavinkit tulee kokeiluun!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *