Keventynyt olo

Toinen viikko lihatonta lokakuuta lähti käyntiin. Pakko sanoa, että olo on ollut ihan erityisen kevyt. Lihaa tekee myös vähemmän mieli päivä päivältä. Ystäväni jo varoitteli, että saattaa olla että esimerkiksi kana ei enää maistu tämän kuukauden mittaisen kokeilun jälkeen. Se voisi olla ehkä ihan hyväkin. Aion ehdottomasti jatkaa tämän kuun jälkeen myös näitä kasvisruokapäiviä. Pyrin myös kiinnittämään enemmän huomiota siihen, mitä lihaa syön. 

Sinänsä kummallista, koska olen syönyt paljon ”raskaampia” ruokia tietyllä tapaa. Paljon pastaa ja juustoa sisältäviä annoksia. Jostain syystä ne eivät jämähdä samalla tavalla kuin liharuoat. Onko muilla haasteen vastaanottaneilla keventynyt fiilis? 

Kommentit (27)
  1. Itse olin muuraman vuoden kasvissyöjä, ehkä 14-vuotiaasta eteenpäin. Sitten päätin lopettaa kaiken elänperäisen ruuan syömisen. Ja voin sanoa, että tämä sopii minulle paljon paremmin kuin lihan syönti. Aluksi tämä oli vaan aatteellista ja eettistä ajattelua, mutta myöhemmin mukaan tuli kehon hyvinvointi. Lisäksi minulla on viljaherkkyys eli ruokavalioni on sekä vegaaninen että gluteeniton. Ja kropalla parempi olo kuin ikinä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *