Kiirettä pukkaa!

 

DSC_7048.jpg

Viimeaikoina on tuntunut, ettei päivässä ole tarpeeksi tunteja. Kaksi postausta päivässä tuntui paljon helpommalta silloin, kun sosiaaliset suhteet eivät vieneet lainkaan siivua päivästä. Myös tavaroiden paikalleenlaittaminen ja vaatteiden läpikäyminen on vienyt paljon aikaa viime päivinä. En siedä yhtään kaaoksen keskellä elämistä, joten siivosin eilen kahteen asti yöllä tavaroita oikeille paikoilleen.

On ollut kuitenkin aivan mielettömän ihanaa nähdä perhettä ja ystäviä. Mikään ole tuntunut pitkään aikaan niin hyvältä, kun omien rakkaiden siskonpoikien näkeminen ensimmäistä kertaa seitsemään kuukauteen. Kun kummipoikani juoksi iso hymy naamallaan rutistamaan minua niin kovaa kuin jaksoi kun astuin ovesta sisään, tuli taas kyyneleet poskille. Illalla katselimme lätkäpeliä sohvalla sylikkäin viltin alle käpertyneenä, ja toinen pojista sanoi unisena, että on ollut kyllä ihan kamala ikävä. Tuli sellainen olo etten halua kyllä hetkeen lähteä yhtään mihinkään. Aikuisten elämässä lyhyt aika on lasten elämässä todella pitkä. 

 Vaikka sosiaaliset suhteet ovat vieneet suuren osan ajasta lähipäivinä, ovat ne antaneet myös hurjasti virikkeitä uusille postauksille. Olimme torstaina viettämässä iltaa ystäviemme kanssa ja keskustelu oli hurjan antoisaa. Tiedättekö, kun joskus ollaan niin suurten asioiden äärellä, että tietää ettei siinä tilanteessa edes vielä oivalla vielä kaikkea. Silloin vasta istuttaa niitä pieniä ajatuksien alkioita, joista tulevaisuudessa tulee kasvamaan suuriakin oivalluksia. 

  Kävimme elämää läpi todella laajalla skaalalla ja tuli käsiteltyä esimerkiksi hajautunutta minuutta, hyväksytyksi tulemisen tarvetta ja kuolemansyntejä. Keskustelu oli niin intesiivistä monta tuntia, että olin ihan poikki kaikesta ajattelutyöstä, kun pääsimme kotiin. Tällaiset keskustelut ovat kuitenkin elämän suola. Päällimmäiseksi jäi mieleen sellainen keskeneräisyys ihmisenä ja siitä ajattelin kirjoittaa vielä kokonaisen postauksen. 

  Nyt kuitenkin kylpyhuoneen purnukat huutavat läpikäyntiä, joten pakko lähteä viettämään niinkin villiä viikonloppua. Ihanaa lauantaita kaikille!

  I’ve been really happy to spend time with my dear ffamily and riends, after all this time apart. We’ve already had some great discussions about life, and I feel very inspired to share some of these thoughts with you guys soon. However the social part has been taken a lot of time in my week, so I feel kind of overwhelmed.  

 

 

DSC_7047.jpg

IMG_8903.jpg

 

Kommentit (1)
  1. Ojj, mitä värejä! Niin raikkaita kuvia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *