Kiitollinen.

 

Minua suoraan sanottuna hiukan pelotti, miten pärjään yhden viikon 20 hengen porukassa yhteisellä talolla. Koko kesä on ollut täynnä isojen porukoiden matkoja. Ja vaikka ne antavat hurjan paljon, vievät ne myös voimat. Kotiinpalatessa voi olla melkoisen uupunut olo. Pelkoni kuitenkin osoittautuivat turhiksi, sillä yllättäävää kyllä, en kaivannut omaa aikaa talolla lainkaan. Useimpien tyyppien kanssa tunnetaan jo 15 vuoden takaa, ja uudemmat tuttavuudet osoittautuivat mitä ihanimmiksi tyypeiksi. Kaikkien kanssa oli todella helppo olla. Tuntui kuin olisi yhtä isoa perhettä, jossa kukin sai olla vapaasti juuri sellainen kuin on.

Otimme todella rennosti koko viikon. Ainoat aktiviteetit olivat ruokailut, allasleikit, pingispelit, viinitilavierailu ja auringossa makoilu. Tilasimme villalle myös kahtena iltana kokit valmistamaan sapuskat, ja oli muuten erittäin hyvä päätös. Hintaa tuli 30 euroa/tyyppi sisältäen aperitiivit, viinit, ja 5 ruokalajin illallisen. 

 

Söimme joka päivä pitkän pöydän ääressä ulkona samalla kun aurinko laski horisonttiin. Välillä herkistyimme porukalla kyyneliin ja välillä nauroimme niin paljon että jutun kertoja ei enää pystynyt lopettamaan tarinaa naurultaan. Ihan mieletön viikko kaikenkaikkiaan takana. Pitää olla aika pirun kiitollinen siitä, että on saanut tällaisia ihmisiä elämäänsä. 

Kuvissa näkyykin se reissun paras osuus, eli seura. <3 Ainakin itseäni alkaa väkisinkin hymyilyttämään näitä katsoessa!

 

Kommentit

Tasaraita

Teidän reissu on kyllä näyttänyt aivan hullun hauskalta. Olispa ihana jos itselläkin olisi tuollainen ystäväporukka ja pääsisi isolla jengillä reissuun.

Elisa Lepistö

<3<3 toivottavasti jonain päivänä on! <3

ReettaHK (Ei varmistettu)

Toi kuva missä noi yhdet pussaa on I H A N A! Niin kaunis valo, sais rajattua niistä kahdesta ihanan kuvan &lt;3

Kommentoi