Kiitollinen.

DSC_0039.jpg

 

Minua suoraan sanottuna hiukan pelotti, miten pärjään yhden viikon 20 hengen porukassa yhteisellä talolla. Koko kesä on ollut täynnä isojen porukoiden matkoja. Ja vaikka ne antavat hurjan paljon, vievät ne myös voimat. Kotiinpalatessa voi olla melkoisen uupunut olo. Pelkoni kuitenkin osoittautuivat turhiksi, sillä yllättäävää kyllä, en kaivannut omaa aikaa talolla lainkaan. Useimpien tyyppien kanssa tunnetaan jo 15 vuoden takaa, ja uudemmat tuttavuudet osoittautuivat mitä ihanimmiksi tyypeiksi. Kaikkien kanssa oli todella helppo olla. Tuntui kuin olisi yhtä isoa perhettä, jossa kukin sai olla vapaasti juuri sellainen kuin on.

Otimme todella rennosti koko viikon. Ainoat aktiviteetit olivat ruokailut, allasleikit, pingispelit, viinitilavierailu ja auringossa makoilu. Tilasimme villalle myös kahtena iltana kokit valmistamaan sapuskat, ja oli muuten erittäin hyvä päätös. Hintaa tuli 30 euroa/tyyppi sisältäen aperitiivit, viinit, ja 5 ruokalajin illallisen. 
 

DSC_0027.jpg

DSC_0048.jpg

Söimme joka päivä pitkän pöydän ääressä ulkona samalla kun aurinko laski horisonttiin. Välillä herkistyimme porukalla kyyneliin ja välillä nauroimme niin paljon että jutun kertoja ei enää pystynyt lopettamaan tarinaa naurultaan. Ihan mieletön viikko kaikenkaikkiaan takana. Pitää olla aika pirun kiitollinen siitä, että on saanut tällaisia ihmisiä elämäänsä. 

Kuvissa näkyykin se reissun paras osuus, eli seura. <3 Ainakin itseäni alkaa väkisinkin hymyilyttämään näitä katsoessa!

DSC_0053.jpg

DSC_0106-3.jpg

DSC_0121.jpg

DSC_0128.jpg

DSC_0148.jpg

DSC_0158.jpg

DSC_0153.jpg

DSC_0194.jpg

DSC_0146.jpgDSC_0206.jpg

 

Kommentit (3)
  1. Toi kuva missä noi yhdet pussaa on I H A N A! Niin kaunis valo, sais rajattua niistä kahdesta ihanan kuvan <3

  2. Teidän reissu on kyllä näyttänyt aivan hullun hauskalta. Olispa ihana jos itselläkin olisi tuollainen ystäväporukka ja pääsisi isolla jengillä reissuun.

    1. <3<3 toivottavasti jonain päivänä on! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *