KOHTAAMISIA

Avokadoleipiä, täydellisiä cappucinoja, tarot-kortteja pöytänumeroina, banana breadia, tatuoituja tarjoilijoita, acai bowleja, matcha latteja ja loistavaa taustamuusikkia lounaspaikoissa. Muun muassa näitä tulee ikävä New Yorkista, mutta ennen kaikkea kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. New York jakaa todella helposti mielipiteet puolesta ja vastaan, ja oikeastaan ymmärrän sen aika hyvin. 

Aluksi teki mieli puolustella ihmisille, jotka eivät kaupunkiin ole ihastuneet, että miksi se on niin ihana. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että se on hyvä etteivät kaikki rakastu tähän. Jokin tässä kaupungissa on, mikä kiehtoo tietynlaisia ihmisiä. Onhan tämä kallis, meluisa, talvella jäätävän kylmä, ja ihmisiä on paljon. Toisaalta tämä on myös kaunis, inspiroiva, monipuolinen ja kiehtovia tyyppejä pullollaan. 

Jostain syystä mieleeni tulee Marilyn Monroen lausahdus: “I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.”

Tänään olisi tarkoitus lähteä juhlimaan tapaninpäivää pienellä Suomi-porukalla. Iltaa ennen pitäisi kuitenkin hoidella kaikenlaisia asioita, kuten talvivaatteiden myymistä, kämpän siivoamista, pyykinpesua ja alustavaa pakkaamista. Maanantaina menemme ottamaan vielä rokotukset ja jossain vaiheessa pitäisi ostaa uudet lennot, jotta pääsemme maahan, ja lähettää yksi laukku postilla Suomeen. Toivottavasti saamme tänään mahdollisimman paljon asioita hoidettua, jotta on kiva lähteä vähän tuulettumaan illalla! 

Kommentit (4)
  1. Nää sun New York -postaukset ovat olleet tosi mielenkiintoisia, täytyy ehdottomasti päästä itsekin uudelleen katsomaan tätä toista puolta nykistä. Olin siellä pari vuotta sitten muutaman viikon kestäneen Jenkki-rundin päätteeksi uuden vuoden aikaan, ja itselleni jäi juurikin sellainen vähän nuiva kuva paikasta. Oli kylmää, märkää, harmaata, ei jaksanut enää innostua yhdestäkään pilvenpiirtäjästä… Lisäksi silloin listalla oli kaikki ne pakolliset turistikohteet, vaikka todellisuudessa teki mieli jo päästä kotiin. Täysin kiinni omasta mielentilasta siis. Aion antaa kaupungille vielä toisen mahdollisuuden, ja uskon että näiden sun postausten avulla onnistun löytämään New Yorkistakin sitä samaa tunnelmaa, johon ihastuin Chicagossa!

    1. Ymmärrän hyvin! Ja suosittelen antamaan toisen mahdollisuuden 🙂 Mua ahdistaa myös joka kerta kun oon keski- tai yläkaupungissa pilvenpiirtäjien lähellä tai muuten turistialueilla. Eli voin hyvin kuvitella että pienessä ajassa ei ehdi paljoa muuta näkemään. Ensi kerralla varmasti tykästyt enemmän 🙂

  2. Se on myös paljon omasta asenteesta kiinni tykkääkö jostakin paikasta vai ei. Saman olen huomannut pätevän Ihmisiin. Olen ollut reissussa sellaisten henkilöiden kanssa, jotka valittivat kuinka ihmiset ovat epäkohteliaita ja kaupunki aivan surkea, tosiasiassa matkaseuralaiseni olivat naama nurinpäin koko matkan niin varmasti ne ihmisetkin ja paikka alkoi nyppimään. Siksi kannatan positiivista asennetta, joka tilanteessa! Kirjoitat tosi hyvin ja kuvasi ovat tosi inspiroivia WAU! <3

    1. Tossa oot kyllä ihan oikeassa! Jotkut tyypit löytävät jokaisesta hetkestä jotain valitettavaa, kun taas toiset löytävät jokaisesta jutusta jotain kaunista. Kiitos kovasti, tosi kiva kuulla! <33

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *