KOIRASTA JA UNIVERSUMISTA

Selailin Instagramia, ja törmäsin tähän loistavaan oivallukseen:

"I am trying to see things in perspective. My dog wants a bite of my peanut butter chocolate chip bagel. I know she cannot have this, because chocolate makes dogs very sick. My dog does not understand this. When I do not give in, she eventually gives up and lays in the corner, drooping and sad. I hope the universe has my best interest in mind like I have my dog’s. When I want something with my whole being, and the universe withholds it from me, I hope the universe thinks to herself: "Silly girl. She thinks this is what she wants, but she does not understand how it will hurt.”

Näin minä haluan uskoa. Ainakin menneisyys on opettanut, että kaikki ne asiat joita olen halunnut, mutta en saanut, olisivatkin saattaneet olla jonkin muun, vielä paremman tiellä. Universumi ei aina anna meille sitä, mitä haluamme, vaan sitä mitä tarvitsemme. 

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Ich mag Ihre nachdenklichen Worte - das ist Ihre wahre Vergleich!

Frei von Bayern / Deutschland, Rena

<B> <a href="//www.lily.fi/%3Ca%20href%3D"http://dressedwithsoul.com/">" rel="nofollow">http://dressedwithsoul.com/"> www.dressedwithsoul.com </a> </ b>

Sanna (Ei varmistettu)

Olipa kerrassaan viisaita ajatuksia :)

http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Elisa Lepistö

Joo toi kolahti kyllä kovaa mullekin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Viisaita sanoja.
When you get what you want, but not what you need...
Could it be worse?
Kyllä tää Universumi järjestää asiat <3

Fanitan sun kuvia! Ja taivaallisen ihana mekkokin. Mistä sen oot löytäny?

Elisa Lepistö

Niinhän se on <3 täytyy vaan ainaa luottaa siihen! Kiiitos, mekko on Saralta lainasta, mutta alunperin Zarasta :)

mery (Ei varmistettu)

Huh miten osuva teksti. Näin itsekin yritän ajatella. Aivan törkeen upee toi toka kuva, noi sun hiukset, wau. Ja toi mekko on aivan sairaan ihana. Bless You :) <3

Elisa Lepistö

Kiitos paljon Mery! :)

Amanda (Ei varmistettu)

Näin susta viime yönä unta! Nää viimeaikaiset blogin kuvat on ilmeisesti mennyt todella syvälle pään sisälle. Unessa oli vesiputouksia, trooppista ilmastoa ja sademetsää. Istuttiin jossain kalliolla ja juteltiin englanniksi, koska en halunnut tunnustaa, että tiedän on oikeasti sun olevan suomalainen. Anyway, sulla on kyllä aivan käsittämättömän upea rusketus. Jos ei tunnistaisi kasvoja tai näkisi hiuksia, niin voisi kuvitella ihonvärisi olevan oikeasti mokka. Ruskettuneelle iholle sopii tuo keltainen tosi passelisti. Jatka samaan malliin, oot upea ilmestys kaikkine pohdintoinesi! Sun elämäntyylistä ja asenteesta huokuu sellainen ihana hippimäinen vapaus.

Elisa Lepistö

Ihana Amanda! Toivottavasti oli hyvä uni :) ehkä törmätään uudestaankin vielä unimaailmassa! Kiitos päivän piristyksestä! <3

SHaidi (Ei varmistettu)

Hei.
Kiitos ihanasta blogista.
Olen kanssasi samaa mieltä että joku ylempi voima (olkoon se mikä tahansa karmasta jumalaan tai metsänhengestä sähkökenttiin) vie meitä aina eteenpäin. Omalla ajatusmaailmallaan ja teoillaan saa paljon aikaseksi. Ihastuin ajatukseen että jos yksi pieni ihminen tekee yhden hyvän asian (avunanto, kehu, hymy..) kolmelle eri henkilölle ja nämä kolme henkilöä tekevät yhden hyvän asian taas kolmelle eri henkilölle ja niin edes päin #hymykiertoon. Pienistä puroista voi syntyä isoja virtoja.
P.s. Aiiiivan uskomattoman ihana mekko

Elisa Lepistö

Toi on aivan ihana ajatus! :) Ja todellakin kokeilemisen arvoinen, ihan joka ikisenä päivänä. Jostain joskus kuulin, että ihmisellä on luontainen tarve tasata tilit niin sanotusti, jolloin hyvistä teoista jää sellainen olo että haluaa jotenkin itsekin tehdä hyvää. Sen takia tuo varmasti onkin toimiva idea!

Kommentoi