Kokkausbiisilista ja keittiön yksityiskohdat

Minulla on ollut jo vuosia unelma siitä, miltä ruoanlaiton pitäisi tuntua. Se ei ole kiireessä leikattu kurkku punajuuren värjäämällä muovisella leikkuulaudalla. Se ei ole rätisevän keltaisen loisteputken alla kokkailtu nuudelipussi. Se ei ole vanhan stereoradion rätisevän lähetyksen kuuntelu. Sen sijaan siihen kuuluu lasi kokkausviiniä, ihania tuoreita kasviksia ja yrttejä, avokeittiö jossa energia kiertää vapaasti, kauniit puukauhat joilla keitoksia voi maistaa, ja tietysti aivan tietynlainen kokkausmusiikki. 

Kokkausmusiikki on mielestäni parhaimmillaan silloin, kun se tempaisee mukaansa ja vie matkalle jonnekin Etelä-Euroopan maihin. Se tekee ruoanlaitosta hauskempaa ja saa lanteet keinumaan. En valitettavasti saa Spotifyn listaa upotettua tähän postaukseen, mutta suoraan siihen pääset tästä.

Lupasin myös jakaa vähän detskuja meidän keittiöstä. 

En halunnut rumia muovista tiskiharjaa ja Fairya näkyville, eikä meillä ole yläkaappeja lainkaan. Löysin hämeentieltä ihanan saippuakaupan, jossa on kauniita pulloja pesuaineista palasaippoihin. Sieltä löysin myös tämän puisen ihanan tiskiharjan, joka kestää katseita. Fairyn pumppupulo on Tigerista ja sopii muuhun sisustukseen kuin nakutettu.

Koska olen kyllästyvää sorttia, on hyvä olla paljon keittiöpyyhkeitä. Niitä vaihtamalla saa kivasti piristettyä ilmettä.

Kulhokurssin tekeleet! 

Puiset leikkuulaudat on parhaita, sillä ne toimivat myös tarjoilualustoina. Tämäkin Tigerista!

Ostimme paljon tällaisia sisuksia Ikeasta, jotta jokaiselle asialle on oma kolosensa. Tuntuu jotenkin tosi aikuiselta kun on niin järjestelmällisesti kaikki omilla paikoillaan. 

Kauhat ja lastat ovat väliaikaisesti kukkapurkissa, mutta en tiedä pitäisikö niitä säilyttää vain laatikossa. En halua että keittiö on liian kliininen, mutta haluan pitää sen helposti siivottavana. 

RAKASTAN tätä kolhiintunutta hedelmäkulhoa Jotexilta. Etsin varmaan puoli vuotta tarpeeksi boheemia hedelmäkulhoa, jota voisi pitää aina näkyvillä. 

Kommentit

lauraelinaK (Ei varmistettu)

Täällä kanssa yksi keittiöpyyhe fani! :D Ja puiset leikkuulaudat <3

szz (Ei varmistettu)

Ihania yksityiskohtia! Hyvä idea tuo tiskiaineen pumppupullo!
Mä oon myös melkoinen keittiöpyyhkeiden himohamstraaja! :D

Kommentoi