Kokkausbiisilista ja keittiön yksityiskohdat

DSC_8293.jpg

Minulla on ollut jo vuosia unelma siitä, miltä ruoanlaiton pitäisi tuntua. Se ei ole kiireessä leikattu kurkku punajuuren värjäämällä muovisella leikkuulaudalla. Se ei ole rätisevän keltaisen loisteputken alla kokkailtu nuudelipussi. Se ei ole vanhan stereoradion rätisevän lähetyksen kuuntelu. Sen sijaan siihen kuuluu lasi kokkausviiniä, ihania tuoreita kasviksia ja yrttejä, avokeittiö jossa energia kiertää vapaasti, kauniit puukauhat joilla keitoksia voi maistaa, ja tietysti aivan tietynlainen kokkausmusiikki. 

Kokkausmusiikki on mielestäni parhaimmillaan silloin, kun se tempaisee mukaansa ja vie matkalle jonnekin Etelä-Euroopan maihin. Se tekee ruoanlaitosta hauskempaa ja saa lanteet keinumaan. En valitettavasti saa Spotifyn listaa upotettua tähän postaukseen, mutta suoraan siihen pääset tästä.

Lupasin myös jakaa vähän detskuja meidän keittiöstä. 

En halunnut rumia muovista tiskiharjaa ja Fairya näkyville, eikä meillä ole yläkaappeja lainkaan. Löysin hämeentieltä ihanan saippuakaupan, jossa on kauniita pulloja pesuaineista palasaippoihin. Sieltä löysin myös tämän puisen ihanan tiskiharjan, joka kestää katseita. Fairyn pumppupulo on Tigerista ja sopii muuhun sisustukseen kuin nakutettu.

DSC_9543.jpg

Koska olen kyllästyvää sorttia, on hyvä olla paljon keittiöpyyhkeitä. Niitä vaihtamalla saa kivasti piristettyä ilmettä.

DSC_9544.jpg

Kulhokurssin tekeleet! 

DSC_9541.jpg

Puiset leikkuulaudat on parhaita, sillä ne toimivat myös tarjoilualustoina. Tämäkin Tigerista!

DSC_8037.jpg

Ostimme paljon tällaisia sisuksia Ikeasta, jotta jokaiselle asialle on oma kolosensa. Tuntuu jotenkin tosi aikuiselta kun on niin järjestelmällisesti kaikki omilla paikoillaan. 

DSC_7903.jpg

Kauhat ja lastat ovat väliaikaisesti kukkapurkissa, mutta en tiedä pitäisikö niitä säilyttää vain laatikossa. En halua että keittiö on liian kliininen, mutta haluan pitää sen helposti siivottavana. 

DSC_7908.jpg

RAKASTAN tätä kolhiintunutta hedelmäkulhoa Jotexilta. Etsin varmaan puoli vuotta tarpeeksi boheemia hedelmäkulhoa, jota voisi pitää aina näkyvillä. 

DSC_7912.jpg

Kommentit (3)
  1. Ihania yksityiskohtia! Hyvä idea tuo tiskiaineen pumppupullo!
    Mä oon myös melkoinen keittiöpyyhkeiden himohamstraaja! 😀

  2. lauraelinaK
    27.6.2018, 06:05

    Täällä kanssa yksi keittiöpyyhe fani! 😀 Ja puiset leikkuulaudat <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *