Kolmas podcast: kiusaaminen

2017-10-13 02.26.51 1.jpg

Emme ehtineet oikein ajatella, kuinka vaikeaa kolmen kiireisen ihmisen aikataulujen yhteensovittaminen onkaan, kun aloitimme podcast-sarjan. Sen takia kolmannen osan julkaisu onkin nyt vähän venynyt. Tälle päivälle olimme sopineet nauhoituksen, mutta Mariannalla on syntymäpäivät, jonka johdosta hänelle oli järjestetty jonkinlainen aamuyllätys. Päätimme nyt jutella tällä kertaa Saran kanssa kahdestaan ja antaa Mariannan nauttia merkkipäivästä täysin rinnoin. 

Seuraavalla kerralla taas koko porukka koolla! Päivän jaksossa puhutaan kiusaamisesta. Kuuntelin hetken tuota, ja korvani vuotivat verta ”niinku”-sanan viljelystä jota teen läpi podcastin. Teki mieli heittää puhelin seinään ja olla julkaisematta koko podia. Siellä oli kuitenkin ihan hyviäkin juttuja, joten toivon ettei se häiritse teitä yhtä paljon. Seuraavalla kerralla pyrin kiinnittämään siihen vähän huomiota. Pahoittelut siis siitä. Vähän parempaa kieltä ensi viikolla. Aiheita saa ehdottaa ja omia tarinoita jakaa kommenttiboksissa.

Täältä pääset kuuntelemaan podcastin!

Kommentit (6)
  1. hahaa muistan vieläkin, et silloin syötiin jotain peruna-lihapataa. onneks olin rohkea hahah <3

    1. Eikä! 😀 hahaha, no niinpä! <3

  2. Nää teidän podcastit on tosi kivoja! Itse kuuntelen jonkin verran podcasteja ja on ihanan virkistävää kuunnella myös vähän rosoisempia ja luonnollisia (ehdottomasti hyvällä tavalla!) podcasteja niiden siloteltujen ja radio-ohjelmatyylisten pitkälle käsinkirjoitettujen ohella. Ihana kuunnella luontevaa keskustelua mielenkiintoisista aiheista! Ja kuten aiempikin kommentoija sanoi niin on kyllä rentouttavaa. Näitä toivon ehdottomasti lisää! 🙂

    Ps. Olisi kiva kuulla mitä pohditte aiheesta ajanpuute/kiire ja ihmissuhteet. Minkälaisia ajatuksia aihe teissä herättää ja millaisia kokemuksia teillä on aiheesta. Oletteko kokeneet ymmärrystä perheeltä/ystäviltä kiireisissä elämäntilanteissa vai koetteko joutuvanne perustelemaan mahdollista kiireellisiä ajanjaksoja? Itselle aihe on aika ajoin erittäin ajankohtainen ja pyörittelen paljon eri ajatuksia aiheesta. Jotenkin sitä koittaa löytää itselleen perusteluita miksi välillä on ok priorisoida väliaikaisesti opiskelut/työt jollain tapaa ihmissuhteiden edelle. Huono omatunto on täällä hyvinkin tuttu tunne.

    1. Kiitos hurjan paljon palautteesta. Ja todella hyvä idea aiheeseen. Uskonn että siitä saisi varmasti paljonkin juttua 🙂 ehdotan tätä varmasti tuleviin podeihin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *