Kootut vinkit New Yorkiin

Noniin, nyt olisi aika tehdä pieni yhteenveto kaikista New York vinkeistä.

Alueet ja asuminen:

Lentolippuja saa nykyään superhalvalla, ja kallein osio onkin aina asuminen. Suosittelen ottamaan Airbnb:n tai hotellin downtownista tai korkeintaan keskikaupungilta. Parhaita alueita asua on omasta mielestäni Soho, Tribeca, Meat Packing District, West Village, East Village ja Lower East Side. Oma asuntomme oli Lower East Sidella, ja se oli sijainniltaan ihan mahtava. 

Täältä löytyy lista näkemisen arvoisista paikoista ja aktiviteeteista joita suosittelen tekemään.

Tässä on lista lempiravintoloistani (erikseen listattuna myös parhaat brunssi- ja aamiaispaikat).

Parhaat drinksuttelupaikat löytyvät täältä (mukana myös ihania salakapakoita ja kattoterasseja).

Vintage-kaupat löytyvät puolestaan listattuna täältä.

Muuten parhaat shoppailuapajat löytyvät mielestäni Sohosta ja West Villagesta. Broadwayltä löytyvät kaikki ketjuliikkeet ja sen molemmin puolin on pienempia putiikkeja sivukujilla. Lähistö on myös täynnä kivoja kahviloita ja lounaspaikkoja. Suuret tavaratalot löytyvät yläkaupungista ja niiden kiertelyyn voi yhdistää esimerkiksi visiitin Metiin tai keskuspuistoon.

Näiden lisäksi tekisin vielä täsmäiskun Lower East Siden Reformation-liikkeeseen (156 Ludlow St) ja sen vierestä löytyvään The Frankie Shopiin (100 Stanton St). Asuimme ihan näiden vieressä ja kummassakin tuli vierailtua vähän väliä. 

Oletko muuttamassa New Yorkiin? Tässä postauksessa käytännön vinkkejä sinne muuttamisessa.

 
Lisää New York juttuja:
Nyc Moments
Korviani myöten rakastunut
Williamsburg
Life Well travelled
Taidegalleriatorstai

 

Kommentit

elisa_annamari

Olitteko te Nykissä marras-joulukuun vaihteessa? Me nimittäin lähdetään Nykiin viikoksi marraskuun lopulla ja säätietojen perusteella en oikein osaa arvata että millaisen takin otan mukaan. Superlämpimän vai riittäisiköhän ihan kevyt untuvatakki/villakangastakki. Sun vinkit tulivat juuri passelliin aikaan ;)

Elisa Lepistö

Oltiin! Tai ollaan oltu itseasiassa parikin kertaa, ja voin kertoa että sillon voi olla ihan mitä säätä sattuu. Voi olla plus 20 ja pärjätä t-paita päällä tai sitten voi olla lumet jo maassa (mikä on ehkä vähän epätodennäköistä). Mutta kannattaa varautua kerrospukeutumisella ja ottaa lämpimiä pipoja ja kaulahuiveja mukaan :) Ihanaa reissua!

elisa_annamari

Mahtavaa, plus 20 ei haittaa koska suunnataan Nykistä viikoksi Puerto Ricoon. Kesävaatteet ovat siis jokatapauksessa mukana ;) Kiitos vinkeistä, nyt on helpomi miettiä sopivaa varustusta.

Elisa Lepistö

Ooh mikä ihana reissu teillä edessä! Ihanaa matkaa jo etukäteen! :)

Kommentoi