Kopioi asu Pinterestistä: osa 1

Pinterestissä on tullut pyörittyä kämppäasioiden takia joulukuusta lähtien melko tiheään tahtiin. Keksinkin nyt ihan uudenlaisen tavan, miten sitä voi hyödyntää pukeutumisessa. Minulla on siihen nimittäin hiukan viha-rakkaus-suhde. Saan asukuvista välillä tosi paljon inspiraatiota, mutta toisaalta en halua luoda itselleni lisää tarpeita ostaa uusia vaatteita. Parasta onkin valita joku vaate omasta kaapista, jonka haluaisi käyttöön ja etsiä sillä hakusanalla asuja. 

Itse lähdin tällä kertaa takista liikkeelle ja hain "Monki aviator jacket outfit" kuvia. Pinnailinkin sieltä useamman käyttökelpoisen asun, joka on helposti toteutettavissa omilla vaatteilla. Tämä kerrospukeutuminen sopi hyvin alkuviikon lumimyräkkään, joten kaivoin viime kesän jäljiltä farkkutakin ja puin sen takin alle. Olipahan muuten myös melkoisen lämmin asu! 

Tyyli olisi toiminut ehkä paremmin kireillä farkuilla, kuten refe-kuvassa, mutta ihan hauska se oli näinkin. Farkkujen alle mahtui tällä tavalla myös paksut sukkahousut lämmikkeeksi. Innostuin tästä Pinterestistä asujen suhteen niin kovasti, että minulla on iso kansio ideoita omien jo kaapista löytyvien vaatteiden kohdalle. Usein nimittäin tulee aina puettua ne samat bootsit, mustat farkut ja sama villakangastakki. Vaihtelu tekee kuitenkin aina hyvää ja tällä tavalla saa ihan uuteen käyttöön ne kaapin taakse unohtuneetkin yksilöt.

Hakusanat voivat olla oikeastaan mitä vain. Jos haluaisit punaiset farkut käyttöösi, hae sanoilla "red jeans outfit" ja laita talteen sellaiset versiot, joiden toteuttamiseen sinulla on suurin piirtein samanlaiset vaatteet jo kaapissasi. 

Mitäs olette mieltä, saako postaussarja jatkoa? 

Pictures: Annika Ollila

Kommentit

emmms (Ei varmistettu)

Peukku postaussarjalle täältä!

Elisa Lepistö

Jee! Lisää tulossa siis! :)

Ronja K. (Ei varmistettu)

Ehdottomasti jatkoa! Itsekin olen tehnyt tätä jo vuosikaudet. Pinterestist löytyy parhaiten inspistä kaapissa oleviin vaatteisiin kun vaatekriisi iskee :)

Elisa Lepistö

Sanopa muuta! Yleensä on kyse just siitä, ettei ole yksinkertaisesti keksinyt yhdistää jotain vaatetta tietyllä tavalla ja tuntuu yhtäkkiä että saisi kokonaan uuden asun. :D

JokiJohanna (Ei varmistettu) http://nouw.com/jokijohanna

Todellakin jatkoon! Kerrospukeutuminen kunniaan, kivan rento asukokonaisuus, mutta farkkutakin kauluspaitamaisuus tuo siihen aviatorin kanssa ryhtiä :D

http://nouw.com/jokijohanna

Elisa Lepistö

Joo varsinkin näillä keleillä ei voi oikein muuhun turvautua kuin kerroksiin! :D mitä useampi, sen parempi!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ehrottomasti peukku ja jatkoa tälle postaussarjalle! :) Itsekin teen samaa; inspiroidun ja kollaan vaatehuonettani sillä silloin, kun se asukriisi iskee niin Pinterest on aivan unelma-apuri -ja jo ennen sitä asukriisin ennaltaehkäisemiseksi! :D

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Elisa Lepistö

Se on just noin! Aina niitä päiviä kuitenkin tulee kun tuntuu että on ihan sormi suussa pukeutumisen suhteen :D sitten ei auta muu kuin kaivaa pinterest boardit auki!

ElizabethRinne

Juuri näin! :D 

Lispe (Ei varmistettu)

Joo ehdottomasti jatkoon!! :)

Elisa Lepistö

Jee, sarja jatkukoon! :))

Kommentoi