Kopioi asu Pinterestistä: osa 1

pinterestasu.jpg

Pinterestissä on tullut pyörittyä kämppäasioiden takia joulukuusta lähtien melko tiheään tahtiin. Keksinkin nyt ihan uudenlaisen tavan, miten sitä voi hyödyntää pukeutumisessa. Minulla on siihen nimittäin hiukan viha-rakkaus-suhde. Saan asukuvista välillä tosi paljon inspiraatiota, mutta toisaalta en halua luoda itselleni lisää tarpeita ostaa uusia vaatteita. Parasta onkin valita joku vaate omasta kaapista, jonka haluaisi käyttöön ja etsiä sillä hakusanalla asuja. 

Itse lähdin tällä kertaa takista liikkeelle ja hain ”Monki aviator jacket outfit” kuvia. Pinnailinkin sieltä useamman käyttökelpoisen asun, joka on helposti toteutettavissa omilla vaatteilla. Tämä kerrospukeutuminen sopi hyvin alkuviikon lumimyräkkään, joten kaivoin viime kesän jäljiltä farkkutakin ja puin sen takin alle. Olipahan muuten myös melkoisen lämmin asu! 

Tyyli olisi toiminut ehkä paremmin kireillä farkuilla, kuten refe-kuvassa, mutta ihan hauska se oli näinkin. Farkkujen alle mahtui tällä tavalla myös paksut sukkahousut lämmikkeeksi. Innostuin tästä Pinterestistä asujen suhteen niin kovasti, että minulla on iso kansio ideoita omien jo kaapista löytyvien vaatteiden kohdalle. Usein nimittäin tulee aina puettua ne samat bootsit, mustat farkut ja sama villakangastakki. Vaihtelu tekee kuitenkin aina hyvää ja tällä tavalla saa ihan uuteen käyttöön ne kaapin taakse unohtuneetkin yksilöt.

Hakusanat voivat olla oikeastaan mitä vain. Jos haluaisit punaiset farkut käyttöösi, hae sanoilla ”red jeans outfit” ja laita talteen sellaiset versiot, joiden toteuttamiseen sinulla on suurin piirtein samanlaiset vaatteet jo kaapissasi. 

Mitäs olette mieltä, saako postaussarja jatkoa? 

DSC_1252.jpg

DSC_1258.jpg

DSC_1281 copy.jpg

DSC_1318.jpg

DSC_1275.jpg

Pictures: Annika Ollila

Kommentit (11)
  1. Joo ehdottomasti jatkoon!! 🙂

    1. Jee, sarja jatkukoon! :))

  2. Ehrottomasti peukku ja jatkoa tälle postaussarjalle! 🙂 Itsekin teen samaa; inspiroidun ja kollaan vaatehuonettani sillä silloin, kun se asukriisi iskee niin Pinterest on aivan unelma-apuri -ja jo ennen sitä asukriisin ennaltaehkäisemiseksi! 😀

    Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

    1. Se on just noin! Aina niitä päiviä kuitenkin tulee kun tuntuu että on ihan sormi suussa pukeutumisen suhteen 😀 sitten ei auta muu kuin kaivaa pinterest boardit auki!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *