Koskenlaskijarullat

Viimeviikkoisesta kanarullakokeilustani innostuneena kokeilin myös koskenlaskijaa täytteenä. Melkoisestihan se suli, mutta oikein hyvää oli. Ostin ihan perinteisen koskenlaskijan, mutta varmasti myös maustetut vaihtoehdot toimisivat hyvin.

Kanat olivat ohuen ohuita fileitä, joten ne olivat uunissa vain n.15 minuuttia (200 astetta). Koska juusto-kana-kombo oli melko tuhti, tein lisukkeeksi vain raikasta vesimelonisalaattia. Laitoin päälle hiukan siemeniä.

Eilen salin jälkeen söin rullia quinoan ja vihersalaatin kanssa.

Kommentit (22)
  1. Olipa täällä kokeilijoita paljon! Iteki eilen lueskelin blogias ja osu silmään tuo ruokakuva ni kaupassa sitte tuli ajatus, että vois kokeilla ja oli kyllä kokeilemisen arvonen! Jäi eiliseltä pari fileepihviä, joten 5 min päästä lautasella taas herkkua 😀

    1. Jee! Ihanaa, kun reseptit pääsee lautaselle asti 🙂

  2. Tein noita just tänään ja kyllä koko perhe tykkäsi! Tavallisen koskenlaskijan sijasta käytin kuitenkin sitä sipulimikälieolikaan koskenlaskijaa. Tätä teen kyllä toistekkin, kiitos reseptistä! (:

    1. Mahtavaa! Pitääpä itsekin kokeilla sillä sipuliversiolla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *