Koskenlaskua SUP-laudoilla

DSC_4502.jpg

Yksi reissun kohokohdista oli ehdottomasti koskenlasku SUP-laudoilla Joensuussa. Kun kuulimme mitä tulemme tekemään, alkoi jännittää ihan toden teolla. Vaikka olen surffannut monta kertaa, eikä vesi tai aallot sinänsä pelota, kiville kaatuminen sen sijaan oli pelottava ajatus. Päivä oli varmasti tähänastisen kesän lämpimin. Kun pakkailimme lautoja auton kyytiin ja istuimme surffipakuun pelkissä bikineissä ja uimashortseissa, tuntui kuin olisimme olleet kaukana Suomesta. 

Sitten vain kypärät päähän, pelastusliivit päälle ja menoksi. Treenailimme hiukan ensin kääntymisiä, laudan päällä hyppimisiä ja lopulta menimme virran vietäväksi. Lopulta koski ei ollut lainkaan niin pelottava kuin olin etukäteen kuvitellut, mutta antoi silti mukavasti pienen adrenaliiniryöpyn. Vedimme sen muutaman kerran ja itsellä meinasi jo voimat loppua vastavirtaan melomisesta. 

Muut kokeilivat vielä viimeisellä kerralla takaperin koskeen menoa ja aallolla surfaamista. Ihan mahtavaa, että Suomessakin voi tehdä näin siistejä juttuja! Sain taas kovan himon päästä surfaamaan pidemmäksi aikaa johonkin leirille, jotta omat taidot taas vähän kehittyisivät. 

IMG-20170710-WA0002.jpg

IMG-20170710-WA0006.jpg

 

DSC_4499.jpg

DSC_4508.jpg

 

DSC_4534.jpg

 

Kommentit (1)
  1. Jamo / Arctic Trainers
    27.7.2017, 08:56

    Kiva kun kävitte suppailemassa Joensuussa! Pientä jännitystä oli ilmoilla kun ajelimme pakulla kohti koskea mutta vesillä ei sitä enää ollut havaittavissa. 🙂 Ootte huikea porukka!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *