Kotiinpaluun fiiliksiä

DSC_8629.jpg

Täällä päivässä on vähemmän tunteja kuin Helsingissä. Ihan pakko olla. Tai sitten kyse on siitä, että Suomessa omat rutiinit sujuvat niin automaatiolla, että päivä tulee tehokkaasti käytettyä. Olen ihmetellyt, miten olen pystynyt pitämään kahden postauksen päivitystahtia kotona, kun täällä jo yhden postauksen kirjoittaminen vaatii hurjia ponnisteluja. 

Monta päivää minun on pitänyt kuvata vastausvideo kaikkiin kysymyksiinne, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt ennen kuin on jo tullut pimeää. Se on kuitenkin tulossa, vaikka sitten Suomesta viimeistään!

Minulla on kotiinpaluusta ristiriitaiset tunnelmat. Kaipaan omaa aikaa ja toistaalta myös kaikkia ihania ihmisiä Suomesta. Kaipaan rutiineita, arkea ja toimistopäiviä. Kaipaan tehokkuutta ja sitä, että saan paljon aikaiseksi yhden päivän aikana. Kaipaan sitä, etten ole riippuvainen yhden ihmisen kuvausavusta. 

Odotan saunavuoroja, omaa sänkyä, vaatteita, ruisleipää, päiviä toimistolla ja lounastreffejä ystävien kanssa. 

Kuitenkin kun tulemme, on heti syntymäpäiväni, sitten joulu ja sen pyhät ja vielä uusivuosikin. Ei sitä varsinaista tehokasta arkea ja normaaleja rutiineja siis. En myöskään odota innolla Suomen kylmyyttä enkä pimeyttä. En odota jumalattoman pitkää kotimatkaa ja sitä seuraavaa jet lagia. 

Vaikka fiilikset ovatkin ristiriitaiset, on kotiin aina kiva palata. Perjantaina lähdetään kotiin päin, joten enää pari päivää aikaa nauttia vähän lämpimämmästä ilmasta. 

Tässä muutamat räpsyt tien päältä, kun ajoimme Key Westistä kotiin. 

I’ts almost time to get back home. I’m already waiting on getting back to my old routines, even though I’m also sad to leave this beautiful place. 

DSC_8638.jpg

DSC_8640.jpg

DSC_8650.jpg

DSC_8672.jpg

DSC_8675.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Ihan uskomattoman kauniita kuvia, etenkin tuo muutama eka!

    Ja ymmärrän jotenkin tosi hyvin mitä tarkoitat sillä että on ikävä tehokkuutta ja omia rutiineja. Mut mieti, sehän kertoo sitä että oot tyytyväinen omaan elämään ja arkeen, tai ainakin luulis noiden tuntemusten pohjalta. 🙂

    Ja hei, päivät rupee ensi viikolla pitenemään myös täällä Suomessa. Tivottavasti se ajatus lohduttaa vähän!

    1. Joo toki olen tyytyväinen. Arki on parasta ja tietty oma koti <3 Mutta välillä on siitäkin kiva irrottautua. Ja toi ajatus lohduttaa totisesti! Kevät menee aina niin nopeasti loppujen lopuksi.

  2. Vau, noista sun kuvista voisi tehdä vaikka canvas-tauluja. 🙂

    1. Kiitos! Oli kyllä ihan huikea ajoreitti ja ihailtavaa riitti kilometritolkulla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *