KOTIJUMPAT eri lihasryhmille!

Kyselin viime postauksessa, mitä kotitreenivinkkejä kaipaisitte ja tuli siitä mieleen koota tällainen kotijumppapostaus aikaisemmin tekemistäni treeneistä. Tässä linkit aiemmin tekemiini postauksiin. Valitettavasti videot ovat kadonneet, joten laitoin vain kuvapostaukset tähän.

 

KOKONAISVALTAINEN LIHASKUNTO

 

PAKARATREENI

 

KÄSITREENI 

 

VATSALIHASTREENI / TOINEN VATSALIHASTREENI

 

PUNNERRUSVARIAATIOT

 

KUMINAUHATREENI (selkä, olkapäät, rinta, hauikset, ojentajat)

 

 

Monet toivoivat jotain kunnon "rääkkitreeniä" seuraavaksi kotijumppapostaukseksi, joten yritän kehitellä jonkun todella rankan setin seuraavaksi kerraksi. Tällä viikolla tulossa myös lyhyt mutta rankka tabata-treeni jonka tein eilen! Sopii hyvin tuohon eiliseen kirjoitukseeni. 

Kommentit

T (Ei varmistettu)

Moikka. Kiitos taas hyvistä ja positiivisista jutuista. Mulle tuli mieleen tämmönen juttu, jonka luin Voi hyvin- lehdestä: voisitko tehdä omasta näkökulmastasi jutun, että mistä asioista koostuu hyvä elämä, mitä esteitä hyvälle elämälle voi tulla jne? Ois kiva kuulla mitkä on sinun mielestäsi hyvän elämän elementit :) Mutta kiitos vielä inspiroivista jutuista ja siitä että saat ainakin mulle hyvän mielen jutuillasi :) Ihanaa keskiviikkoa!
-T

Elisa (Ei varmistettu)

Hei kiitos hyvasta juttuideasta! Tartunkin heti aiheeseen! Ihanaa keskiviikkoa sullekin!

Sanna (Ei varmistettu)

Moi! Tämä postaus oli tosi hyvä ja hyödyllinen, ainakain minulle! Kiitos vielä vinkeistä! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla että oli hyödyksi :)

maria (Ei varmistettu)

Tein just tuon kokonaisvaltaisen treenin ja oli kyllä hyvä! Sillä oli hyvä aloittaa kun on joutunut sairastelun takia olla treenaamatta pitkään. Välillä sitä unohtaa miten kotonakin voi treenata tehokkaasti! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa! Joo se on usien kotona ehkä vaan siitä viitsimisestä kiinni. Ihan yhtä hyvin saa sielläkin hikoiltua :)

Riikka K (Ei varmistettu)

Moi! Tuli tässä mieleen että ois tosi kiva jos joskus alottasit taas semmosen projektin niinkuin se vatsalihashaaste :D oli tosi kiva seurata sen etenemista ja (yrittää) olla itse mukana!! Oon kyllä tykännyt paljon noista sun kotijumpista. Kun en salikorttia omista niin teen aina välillä sun jumppia jotka on hyväksi todettu nekin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Riikka! Kiva kuulla :) Pitää miettiä jotain haastetta. Viikko on niin lyhyt aika loppujen lopuksi, että viimeksi tuli aina hirveä kiire keksiä niitä uusia. Mutta ehkä voisin aloittaa jonkun videohaasteen tai vastaavan jollekin lihasryhmälle? Tykkään itse tehdä paljon sellasia pikatreenejä videoiden tahtiin ja niitä on helppo löytää.

Kommentoi