Kouluruoka

Mielestäni opiskelijat ovat Suomessa onnekkaassa asemassa, saadessaan syödä todella halvalla päivittäin opiskelijaruokaloissa. Otan itse lähes aina sen kalliimman vaihtoehdon, koska se on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan parempi. Kalliimmassa vaihtoehdossa (sekin vain 4,20€) on aina kasviksia ja usein kalaa. 
Tässä esimerkki lounasruoasta tältä päivältä. Normaalisti laitan vielä kasan siemeniä ruoan päälle, mutta tänään ne olivat loppu. Leipää en yleensä syö, koska tulen melko täyteen tällaisesta annoksesta. Lounas on n. klo 11, jota ennen olen syönyt jo aamupalan ja myös välipalan. 
Olen myös alkanut juomaan piimää koulussa! Olin ihan unohtanut, kuinka herkullista se onkaan. Jotkut luokkalaiseni tekevät niin, että sekoittavat piimää appelsiinimehuun. On kuulemma todella hyvää. En ole itse vielä maistanut. Tämän voimin olisi tarkoitus suunnata suoraan koulusta salille. Ehkä syön vielä banaanin laukusta ennen treeniä. 
Kivaa päivää kaikille! 🙂

Kommentit (35)
  1. olisipa kouluruoka tuon näköstä! ite oon lukiossa ja ne ruuat ei oo tuommosia herkkuja nähnytkään:(

  2. Myös piimän sekoittaminen niihin valion keittoihin on tosi jees!! etenkin siihen persikkavadelma keittoon! sellasta joskus treenin jälkeen tullu vedettyä 🙂

    1. Toi vois olla hyvä välipala 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *