Kovan intensiteetin treenivideo

Niinkuin aiemmin kerroin, tämä viikko on ollut sen verran kiireinen, että en ole kunnolla ehtinyt treenaamaan. Eilen aamulla etsiskelinkin jotain nopeaa, mutta tehokasta syketreeniä Youtubesta. Testiin päätyi tällainen 15 minuutin pätkä. Oli kyllä erittäin kova, ainakin itselleni. Aikaa ei tosiaan mene kauempaa kuin se vartti, joten kannattaa kokeilla joskus, kun ei ole aikaa lenkille.

Suosittelen laittamaan sisäkengät jalkaan. Tarvitset myös jumppamattoa/jonkinlaista pehmustetta. Kannattaa ottaa viereen myös jonkinlainen koroke, minkä päälle voit nousta seisomaan. Itse en keksinyt tällaista, joten jouduin kelaamaan sen kohdan. Se voi olla vaikka penkki/tukeva jakkara.

Kertokaahan, mikäli tätä kokeilette. Minulla ehti ainakin tulla ihan kunnolla hiki pintaan. Tämä oli hyvä tapa aloittaa päivä!

Kommentit

Johanna (Ei varmistettu)

Itse tein tänä aamuna tämän (http://www.youtube.com/watch?v=HTcaXyD5kP0) treenin, ja oli kyllä hiki pinnassa sen jälkeen! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo noi videot on yllättävän pahoja!! :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei ! Kiva blogi sulla! olisiko sulla antaa vinkkejä miten sisäreisiä saisi kavennettua?jotain hyviä liikkeitä?:) t. Uusi lukijasi:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Unohinki laittaa että kotona tehtäviä liikkeitä:) sama ano ku ylempänä

Elisa (Ei varmistettu)

Hei,En oikeastaan osaa neuvoa tässä kauheasti. Ihmisillä kerääntyy niin eri paikkoihin rasva. Ruokavaliolla on tietty suuri merkitys tässä. Löysin tällaisen videon, mistä voisi olla apua: http://www.youtube.com/watch?v=5Wjz6lGslo4 :) Tietysti juoksu on myös hyvää treeniä jaloille!

Anonymous (Ei varmistettu)

Testasin tänään tota liikettä tuntuu just oikeessa paikassa ! Rupeen nyt ahkerasti treenaamaan nii eiköhän sieltä jotain tulosta ala näkymään. Kiitos sulle saan blogistasi todella paljon innostusta urheilemiseen :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa! Kiva kuulla :) kiiitos!

Jemina (Ei varmistettu)

Mä ajattelin ehkä koittaa tätä tuossa illemmalla kun treenailun aika koittaa! Mutta huh, aika rankalta kyllä näyttää... :DOlisin itse kiinnostunut myös tuosta yhden Anonyymin (8.40) kysymyksestä, eli millä (kotona tehtävillä) liikkeillä saisi sisäreisiä kavennettua? Ne kun on vatsan ohella mun ongelma-alue /:Sulla on muuten ihan huippublogi! Ihanan usein tulee postauksia ja tosi mahtavia ruoka- ja treenivinkkejä, kiitos paljon näistä! (:

Elisa (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla! Se on kuitenkin sen verran lyhyt, että pystyy tahdonvoimalla painamaan :D Ja tuohon toiseen kysymykseesi on vastaus tuossa ylempäbä :)^^Kiitos itsellesi! Kiva kun tykkäät!

Anonymous (Ei varmistettu)

jos haluat hyviä ja tehokkaita HIIT-treenejä niin youtubesta sellainen kanava kun zuzkalight, ehdottomasti koko netin parhaimmat!

Elisa (Ei varmistettu)

Hei eikös tuo ole se Bodyrockin tyttö? Pitää kokeilla heti seuraavalla kerralla :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Moi!Rakastan sun blogia ja tykkään kaikesta tässä! Ruokajutut on parhaita.Mulla on tosi kapeet ja laihat jalat ja kädet ja haluaisin niihin lihasta. Millä keinoilla sais lihaksia jalkoihin, en todellakaan halua laihduttaa tai kiinteyttää vaan nimen omaan vähän lihasta.

Anonymous (Ei varmistettu)

Myös peppua ois kiva lihaksistuttaa ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Kiitos paljon :)En tiedä, oletko nähnyt tätä, mutta juuri kirjoitin jalkatreenijuttuja tässä postauksessa (myös pylly) http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/03/saliohjelma-pakarat-r... Siitä löytyy myös linkki toiseen postaukseen, jossa on lisää jalkatreenivinkkejä. Muista myös syödä tarpeeksi, jos haluat lihasta kasvattaa! Miinuskaloreilla ne ei kasva :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Onko mitään keinoa tehdä kotona noita? Ja auttaako lenkkeiöy tms?

Elisa (Ei varmistettu)

Lenkkeilystä en usko kamalasti olevan apua tuohon, ainakaan pitkän matkan lenkeistä. Mäkijuoksuspurtit ovat hyviä ja niitä voi tehdä ilman kuntosalijäsenyyttä. Jos löytyy käsipainot kotona, niiden kanssa voi tehdä useimmat liikkeet, joita postauksessa näkyy. :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Olisko mitään kivaa videoo millä sais takpuolen ne sivuosat (?) reenattua isommiks ku ne on miulla ihan lommolla. Ite kun en salikorttii omista nii jotain kotona tehtävii liikkeitä (:

Anna A (Ei varmistettu)

Tuo lommoisuus on mun käsityksen mukaan jonkin verran rakenteesta kiinni. Ja rasvan puutteesta. Mutta oheisessa linkissä pepputreenistä asiaa. http://lihastohtori.wordpress.com/2012/04/26/peppu/ja tehotreeni:http://lihastohtori.wordpress.com/2012/12/08/pakaroiden-teho-ohjelma/-Anna-

Oona (Ei varmistettu)

Testasin heti tuon treenin ja se oli iha loistava! Sai ihan kunnolla hien pintaan ja hengästyi toden teolla!Blogisi on todella tsemppaava ja motivoiva! Aina kun luen postauksiasi tekee mieli lähteä lenkille tai salille tai syödä terveellisemmin! Kiitos paljon, oot huippu!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos kovasti! Ihana kuulla :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei! Kuinka useasti kannattaisi tehdä tätä treeniä, joka päivä vai joka toinen?

Anonymous (Ei varmistettu)

P.s löysin vasta tämän blogisi ja olen jäänyt koukkuun ;))))

Elisa (Ei varmistettu)

Ei missään nimessä joka päivä :) Kropalle pitää antaa myös palautumispäiviä. Ja muutenkin kannattaa rasittaa sitä aina vähän eri tavoin :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiva kun vastasit :) Joo olen kyllä tuon liikunnan kanssa vasta alkaja, mitä nyt perus lenkkeilyä koiran kanssa tai pyöräilyä ota huomioon. Kovasti kiinnostais alkaa liikkumaan vielä enempi, mutta tuonne salille lähtö ei kauheasti houkuta (ainakaan vielä) eihän sitä koskaan tiedä. Siis olen ajatellut jotain tuommoista koti treeniä yms. Selaan vasta sinun blogiasi läpi, en tiedä oletko tehnyt postausta liikunnasta esim. vasta alkajille? jotka tykkää enempi kotona kuin salilla tai ryhmäjumpissa, niin mitä suosittelisit? :) olisi kiva kuulla vinkkejä :) Itse en ole ylipainoinen, mutta en ihan ihannepainossakaan (mikä lie se nyt onkaan) :D muutaman kilon voisin tiputtaa ja se yleisolemus piristysi varmasti isommalla liikunta määrällä myöskin :) ja elämäntapa kysymys se on myös ihan niinkuin olet kirjoittanut. Itse en käytä alkoholia, enkä myöskään tupakoi. Elän suht. terveellistä elämää, enempi kiinnittää huomiota ruokavalioon ja liikuntaan. tulipa nyt romaani tästä :D toivottavasti jaksat lukea :) Joo olen kyllä kiinnostunut blogistasi, oikein pirteä ja haluttaa heti liikkumaan kun lukee kirjoituksiasi. Olet myös erittäin hyvässä kunnossa ja kaunis nainen jolla terveelliset elämän tavat, itsekkin sitä tavoittelen vielä tuon ruuan ja liikunnan suhteen. - Tuulia

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos kovasti Tuulia! Minulta löytyy paljon treenejä, joita voi tehdä myös kotona. Ainakin "oma treeni" ja "kotitreeni" tunnisteilla löytyy kotona tehtäviä juttuja :)

Kommentoi