Kulmakarvoista ja kauneudesta

En ole varmasti ainoa, jonka mielestä tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat tällä hetkellä se must have- juttu. Sellainen liian siloiteltu kauneus ei ole ikinä oikein inspiroinut minua ja ehkä juuri siksi tällaiset rouheat kulmat kiehtovatkin niin paljon. Ne kehystävät kasvoja ja antavat kantajalleen hiukan persoonallisemman ilmeen. Olen ihailevin huokauksin tuijotellut Cara Delevingnen kulmia ja kironnut teiniminäni, joka aikoinaan nyppi omat tuuheat karvarivistöni ihan viiruiksi. Vaikka pinsetit ovat olleet minulla jo tovin pannassa, eivät ne karvat tunnu enää kasvavan niin hyvin.

 

 Sain alkusyksystä kuitenkin sopivasti mahdollisuuden kokeilla Swiss Clinicin kulmakarvaseerumia. Täytyy myöntää, että olin hiukan skeptinen aluksi. Olen kuitenkin  yllätyksekseni huomannut, että kyllä ne kulmat ovat vain alkaneet kasvaa! Vielä on tovi matkaa Caran kulmiin, mutta iloisena edistyksestä olen näitä aamuisin harjaillut.

Nykyään harjaan kulmiin hiukan ripsiväriä, jotta ne vaaleimmatkin haituvat tulevat esiin.

Kokeilin myös ripsiseerumia, koska ripseni  ovat olleet aina todella ohuet ja lyhyet. Kesällä totuin ripsienpidennyksiin, mutta olisihan se ihanaa jos omat ripset olisivat hiukan pidemmät. Vielä ei ole mitään megaluokan räpsyjä, mutta parannusta entiseen ”kalju-silmä-lookiin” on nähtävissä. Olen huiskinut kummatkin seerumit aina iltapesun yhteydessä kasvoille, ennen nukkumaanmenoa.

 

 Kauneudenhoitopuuhat ovat sellaisia, mihin en ole oikeastaan ennen kauheasti panostanut. Nyt kun olen ollut ilman lihaa, olen syönyt tavallista enemmän maitotuotteita ja ihoni alkaa olemaan ihan kamalassa kunnossa. En tiedä johtuuko se siitä, mutta joka tapauksessa olen ehkä sitä kautta löytänyt tämän kauneusjuttujen ihanuuden. On todella rentouttavaa laittaa lämpimän suihkun jälkeen jokin kasvonaamio ja lakata vaikka kynnet. Se on sellaista omaa aikaa.

 

Voisin myös jakaa vinkin kuivalle talvi-iholle, jonka sain yhtenä päivänä kasvohoidossa käydessäni. Laita illalla ihan tavallista mahdollisimman kosteuttavaa rasvaa oikein sellainen reilu kerros, vähän niinkuin naamioksi. Jos ihosi on yhtä kuiva kuin minun, se imaisee rasvan hetkessä. Sen jälkeen voit lisätä vielä toisen kerroksen ja antaa senkin imeytyä rauhassa. Toinen kosteutuskeino on tietysti se sisäinen nesteytys, eli runsas veden litkiminen! Sitä ei saa unohtaa. Olen tehnyt tällaisen tehokosteutuksen nyt muutamana iltana ja iho on sen jälkeen ihanan pehmeä.

Kommentit (23)
 1. Vaseliinia ripsiin illalla ennen nukkumaan menoa, kyllä alkaa ripset kasvaa! Tuntuu pitkään aika inhottavalle ja jos hankaa vahingossa silmiä on kädet ihan rasvassa (puhumattakaan tyynyliinasta), mutta itselläni oli huomattava ero entisiin jo n. kuukauden käytön jälkeen. Suosittelen 🙂 !

  1. Aijaa! :O pitääpä kokeilla! vaseliini on kyllä ihmeaine 😉

 2. ELISA OLET IHANA
  18.10.2013, 08:23

  Moi!
  Aiivan pakko nyt kommentoida tätä blogia!!
  TÄMÄ blogi huokuu ihanaa elämänasennetta ja positiivisuutta, ja nyt pimeinä syysiltoina on aivan järjettömän ihana saada lukea tällaista!! Nykyään ihmiset keskittyvät liikaa negatiivisiin asioihin, kun voisi muuttaa omaa asennettaan ja keskittyä niihin positiivisiin juttuihin kuten lämpimään kotiin, ystäviin, perheeseen ja siihen mitä on elämässään saavuttanut!!
  Yksi toivomus siis olisi, että tekisit postauksen elämän pienistä asioista, jotka tekevät iloiseksi ja siitä että jos käyttäytyy hyvin muille, muut käyttäytyvät hyvin sinulle ja positiivinen kierre jatkuu!! SE olisi nykypäivänä suorituskeskeisessä maailmassa hyvin tärkeää!

  <3 KIITOS !!!

  OLET ERITTÄIN KAUNIS JA VIISAAN OLOINEN IHMINEN; PIDÄ JUURI TUOLLAINEN POSITIIVINEN ASENNE JA ITSEVARMUUS MIKÄ SINULLA ON!! IHAILTAVAA 🙂

  1. VOI ETTÄ EN KESTÄ! <3<3 Niin ihana kommentti! Sisällä läikähti kyllä lämpimästi kun luin tämän ensimmäiseksi herättyäni. Ihana kuulla että se positiivisuus välittyy myös sinne toiselle puolelle ruutua. Minäpä otan heti vinkistä vaarin ja kirjoitan aivan varmasti aiheesta:) Kiitos siitä! Ja ihanaa syksyn jatkoa sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *