Kurkkaus uuteen asuntoon

Saimme tällä viikolla vihdoin avaimet uuteen asuntoomme. Jännitimme hiukan etukäteen, sillä asunto myytiin vuokrattuna ja lain mukaan vuokaralaisilla olisi ollut oikeus asua siinä joulukuuhun asti. Onneksi he olivat ihania tyyppejä ja alkoivat heti etsimään uutta kotia kun kerroimme toiveistamme päästä remontoimaan mahdollisimman pian. Sinänsä odotus oli siis paljon lyhyempi kuin olisi voinut olla. Silti nämä viikot ovat tuntuneet miltei piinaavan pitkiltä, kun ei malttaisi odottaa, että pääsee kunnolla mittailemaan, fiilistelemään, ja aloittamaan varsinaisen rempan.

Loppukuu tulee olemaan varmasti aikamoista hulabaloota, kun töissä pitäisi saada hommat valmiiksi ennen heinäkuussa koittavaa lomaa ja nykyinen asunto pitäisi olla tyhjänä kuun loppuun mennessä. Onneksi muuttomatka ei ole pitkä, ja voimme jo nyt viedä tavaroita kellarikomeroon ja vaatehuoneeseen säilöön. Olemmekin tässä jo pari päivää tyhjentäneet vinttiä, kellaria ja täyttäneet uusia vaatehuoneita sellaisisilla tavaroilla, joita emme muutamaan kuukauteen tarvitse. Pikku paniikkihan siinä muutossa silti aina tuntuu tulevan, kun hoidettavia asioita on niin tuhottoman paljon. Yleensä olen muuttanut suoraan uuteen asuntoon, joten se innokkuus on ollut suurempi tunne kuin pakkauksesta ja hoidettavista asioista johtunut stressi. Nyt tavaroitamme on ympäri pääkaupunkiseutua ja muutamme väliaikaiseen asuntoon kesäksi. Toisaalta, uskon että siitäkin tulee varsin hauska ja ikimuistoinen ajanjakso!

On muuten varsin ihana yhdistelmä tämä allergia, muuttolaatikoita täynnä oleva asunto ja pölyisyys joka johtuu siitä että kaikki vaatteet ja tavarat on otettu ulos kaapeistaan, ja paksut kiviseinät jotka hohkaavat kuumuutta helteen takia. Toistelen itselleni, että tämä on väliaikaista ja että pitää nauttia siitä että on lämmin.

Viimepäivinä olenkin lähinnä selaillut miltei maanisesti Instagramia ja Pinterestiä, mikä yleensä onkin se innostavin vaihe remontoinnissa. Pian toivottavasti saamme luvat remonttiin, joten pääsemme purkamaan seiniä ja repimään lattiaa. Jännittää, löytyykö sieltä alta alkuperäinen puulattia vai joudummeko tilaamaan uuden. Lähiaikoina varmasti tulossa paljon remonttisisältöä niin täällä, kuin Instagram storyjen puolella!

Kommentit (7)
  1. Jeeeee en malta odottaa miltä remontoitu asuntonne näyttää! Tykkäsin niin paljon edellisistä valinnoistanne.
    Tuo lattia näyttäisi olevan palaparkettia? Ainakin samannäköistä on omassani ja naapurillani joka juuri joutui remontoimaan vesivahingon takia. Ja piru vieköön tuo lattia ei ollut helppo purkaa! Naapuri joutui piikkaamaan sen irti 😱 jos alla olisi ollut jotain säilyttämisen arvoista se olisi tuhoutunut. Toiv teillä on eri materiaalia… Enihuu isosti tsemppiä remonttiin ja hyvää kesää!

  2. Your review is very great and useful for me…thank you
    http://scarymazegame.online/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *